We only live once.


Mina mål och drömmar

Familj, bra jobb och att bara leva livet är nog det största drömmen jag har. Har inte haft så många tankar om det här utan det komme senare tror jag. Men en grej som jag haft som ett mål ända sen jag var liten var att jag inte skulle vara så blyg och det har jobbat med ganska länge och jag känner att det är sjukt hur långt jag har kommit. Ifrån en tyst liten tjej som bara följde med till en sprallig och glad tjej som springer omkring och sjunger och är glad hela tiden. Känns jätte bra att jag har kommit ut ifrån min save-zone och börjat bara vara mig. Göra det jag vill.

ja det här gick ju lite ifrån ämnet men så kan det gå. Men nu ska jag faktiskt vara duktig och städa mitt rum!

Pumped up Kicks...

Bild tagen med Iphone 4 + redigerad i Instagram

Lång dag idag. Skola mellan 11 till 16.30. Sen blev det lite fixande med min jacka som har gått sönder så kollade om deras skräddare kunde laga eller byta ut jackan mot en ny. Så det blir att lämna in jackan för lagning några dagar. Sen bytte jag även min väska som också hade gått sönder mot en ny. Så nu är den alldeles ny och fin. Det får vi hoppas varar länge.

Men har hur mycket pluggande som helst och det mesta ska in den här eller nästa vecka. Så har varit så duktig att jag har skrivit klart en intervju, valt en bild att göra en parafras på, börjat skriva på texten till parafrasen och jobbat med mitt historia arbete. Så nu är det några läxor jag kan checka av ifrån listan. Så nu känner jag att jag ska unna mig lite shopping imorgon för slutar tolv och har fått min lön. Lycklig tjej! Sen blir det att fotografera min parafras bild när syrran kommer hem och sen skriva på den som ska in på onsdag. Men nu blir det Sex and the City och te! ♥


Min favorit årstid

Min favorit årstid är definivt hösten. Med alla stickade tröjor och mysiga sockor. Det blir mörkare för varje dag som går. Alla lövens färger ändras till mina älsklingfärger. Man får ligga i sängen och dricka te och kolla masa filmer. Varma mysiga jackor med stora fluffiga halsdukar virade massa varv runt en. Mysstämning med ljus tända. Kan forsätta hur länge som helst. Det är bara för underbart.



Bilder tagna med Iphone 4 + redigerade i Instagram

En person jag vill träffa

En person som jag vill träffa just nu är min famor. Var väldigt länge sen jag träffa henne och det blir bara några gånger per år jag träffar henne på grund av att hon bor så långt borta. Så henne skulle jag vilja träffa  för vi har det alltid så bra där och hon gör världens godaste mat. Skulle göra nästan vad som helst för hennes köttfärslimpa och brunsås just nu. Så henne måste jag träffa snart. ♥

Inge internet

Har tyvärr inget internet så får nöja mig med mobilen, men tyvärr har jag inte kunnat fortsätta på min lista så får ta igen det sen.


En bild och tio saker om mig

 

1. Jag har en tendens att planera allt way i förväg och känner att jag måste ha koll på allt som ska hända, alla busstider och så. Kan till och med göra listor. Men sen när jag väl har planerat allt som är viktigt så släpper jag allt kontrollerande och blir mer impulsiv.

2. Jag sjunger konstant nästan. Blir tillsagd flera gånger om dan av mamma och pappa att sluta sjunga för dem säger att jag sjunger hela tiden.

3. Jag är väldigt klumpig och kan säga dem mest konstigaste grejerna utan att ha tänkt igenom det jag säger. Roligt för andra men inte så roligt för mig.

4. Jag har gallsten som jag bara vet är små stenar i njurarna tror jag och ska vara uppmärksam när jag har ont i magen för att det kan vara dem som krånglar.

5. Jag har väldigt konstiga smeknamn här hemma, de flesta kommer ifrån pappa. Några är till exempel Mögel, Pruttfis, Kioskmongo och många fler.

6. Mina kompisar säger att jag är smart i skolan men mindre smart utanför skolan. Tycker inte det men det är rätt många som säger det.

7. Jag älskar att shoppa, så fort jag har pengar så shoppar jag. Men jag har lite svårt att använda sedlar om jag har en femhundring eller hundring för känns som om jag slösar bort massa pengar fast jag fortfarande har pengar kvar.

8. Jag pratar i sömnen och ibland kan det vara dem mest konstigaste grejerna jag säger. Har pratat om kossor som doppas i choklad med hjälp av kranar. Inte exakt det normalaste.

9. Jag kan sova nästan var som helst. Jag har sovit i tvättkorgar, på golvet, i tvättstugan, under bordet, i badkaret med en madrass. Aa, de flesta ställena kan jag sova på.

10. Jag har lockigt hår men plattar det efter varje gång jag tvättat håret och sen plattar jag bara topparna och luggen på morgonen innan skolan. Fast det är inte lika lockigt som förut. Yeey!

Ja det där var tio saker om mig. Alla saker är ju inte dem normalaste men det är ju det som gär mig speicell.


Lista

Har lite bloggtorka just nu så kör på en liten lista för att det inte står helt still på bloggen. Så här kommer listan!

01 - En bild på mig + 10 fakta om mig

02 - En person jag vill träffa just nu

03 - Min favorit årstid och varför

04 - Mina mål/önskningar/drömmar

05 - Husdjur

06 - Ett minne

07 - Vad skulle jag göra om jag fick en miljon

08 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade

09 - Bild på mig och min bästa vän

10 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig

11 - Någonting jag oroar mig för

12 - En bild på ett ställe jag varit på

13 - Mitt drömbröllop

14 - En bild på mig själv för ett år sen

15 - Någonting jag ångrar

16 - Innehållet i min väska

17 - Den bästa känslan

18 - Vad jag åt idag

19 - En bild på det jag köpte senast

20 - Min favoritfilm

21 - En bild på mig själv som är tagen av någon annan

22 - Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

23 - En låt som får mig att gråta

24 - Mitt favoritprogram - och varför

25 - Min favorithögtid


Mobilbilder





Lite bilder tagna med Iphone 4 & redigerade i Instagram

Favoriten Just Nu - Stickad Tröja

Favortien just nu är dessa stickade tröjor med en söt ficka ifrån HM. Var bara tvungen att köpa dem när jag såg dem, så dem kommer jag använda flitigt i höst. Älskar dessutom den röd-rostiga färgen. Ett riktigt måste i höst tycker jag.

Tjejvecka



Bild på molly - Tagen med Iphone 4 + Instagram

Känns som att det kommer bli en seg lördag. Har träningsverk och är super trött. Så det blir en mysdag i sängen med siktet på tvn för att boosta upp till kvällen då jag ska jobba 19-22. Därefter får vi se vad kvällen har att erbjuda, blir kanske att träffa lite kompisar som det var ett tag sen man såg. Så får se vad som händer. Hoppas på att det blir lite planer för känner mig riktigt taggad att hitta på något.

Fredags kvällen spenderades med mami och syrran och hundarna för papi och brorsan har åkt bort till jaktmarken för att jaga. Så det blir en bara vi tjejerna med hundarna ända tills nästa söndag. Så det blev idol med massa godsaker och lite wordfeud spelande igår. Myspys!

11:35

Hur grym är man inte? Känner mig väldigt stolt över mina 99 poäng. Men sitter i alla fall på matten och har glömt mina böcker hemma så får låna. Men har lunch om en timme och sen mediekommunikation... Orkar inte med den lektionen, vi gör ändå inget. Blir shopping sen så det är ett plus!


Hello October

Ej jag som tagit bilden.

Nu välkomnar vi Oktober. Höst at last. Fast förstår inte hur det kan vara så himla varmt. Går runt med kavaj och tycker att det inte är det minsta kallt. Men det är väl ett plus. Men har även på mig mina gröna jeans och vit långärmad tröja och mina svarta boots till älsklingar. Plus en ernormt skön halsduk och min svarta favorit väska just nu. Känns riktigt bra just nu. Alla är så glada och älskar det här vädret. Mysväder. Ja, fast då måste man ju ha någon att mysa med. Men men. Känner att det kanske blir en shoppingtur efter skolan för lite letande efter skal till iphonen och någon mysig kofta. Men får se om det blir idag, för slutar halv fem men det känns ändå som en ganska nice plan i nuläget. Så får se när vi väl slutar. Men hare gött och hoppas att alla är lika glada som jag är just nu. Love ♥


RSS 2.0