Fredagsmys

 


























Jag spenderar min kväll med en lugn hemmakväll framför massa filmer. Blir nog att se Dirty Dancing först. En riktig favorit. Men när jag ser den där bilden så känner jag mig väldigt naken. Inte ofta jag ser mig själv osminkad. Brukar alltid ha smink. Men aja, imorgon blir det att fixa lite grejer inför praktiken. Sen på kvällen ska jag jobba. Så det blir ingen utgång för mig den här helgen. Lite tråk men jag får ju pengar så det jämnar ut sig. Men nu blir det lite chips med dipp, mums! Så får avsluta detta inlägg. Hej svejs ♥

Purple filter




Praktik hos Nelly

Nu hade jag tänkt och berätta om min kommande praktik hos Nelly.com's fotograf. Allt började med att mina lärare börjae prata redan i november om praktikten. Så jag började leta direkt efter massa fotografer jag skulle kunna tänkta mig vara hos. Jag tänkte på Nelly men kände "Men, nej varför ska dem ta emot praktikanter?". Så jag jag gick in på deras webbshop för att kolla efter en mejl till deras fotograf. Men hittade ingen så jag skrev till deras kundstjänst och frågade om en mejl. Jag fick vänta någon dag eller två och sen dök ett mejl upp ifrån Nelly. Dem gav mig en direkt länk till deras fotograf, Tobias Guldstrand, och jag mejlade honom. Det här mejlet var det andra jag skickade av nästan 70 mejl till olika fotografer. Efter mejlet kände jag lite att varför skulle jag skulle få en praktik på Nelly? På webbshopen Nelly.com?

Efter några dagars panik och väntande fick jag ett meddelande på mobilen, eller jag trodde det var ett meddelande men det var ett mejl. Jag tänkte inte på att det kunde ha varit Nelly utan bara lät det va. Sen när jag kommer hem så ser jag det där mejlet. Mejlet där det står att dem är intresserade av att ha mig som praktikant. Dem ville ha lite arbetsprover och ett cv så fick sitta någon dag eller två för att skriva ihopp ett cv och lyckligtvis så hade vi påbörjat en portfolio i skolan. Så det var perfekt. Så jag skickade iväg lite mer detaljer och sen fick jag svar. Han tyckte att det lät väldigt bra. Men det var bara ett problem. Deras lokal låg i Borås. Så jag behövde hitta en lägenhet. Så redan där började paniken växa. Jag kom nog upp i 80 annonser innan jag hittade en potentiell som man kunde hyra. Stötte på många personer som till exempel en 68 årig Pablo Mezzi. Men han mejlae jag inte som tur var. Men sen hittade jag ett studenthem som verkade lovande, men dem hade tyvärr inget under den perioden. Så jag letade vidare och hittade yttligare ett studenthem. Bad pappa mejla, då jag inte är 18 under början av uthyrningen så det är han som står för konraktet. Så efter någon dag eller så fick vi ett mejl med tyvärr ett nej. Det här var ungefär en månad sen.

Några dagar senare får vi ett mejl där uthyraren som frågar om vi var intresserade i två nya rum dem skulle bygga. Så vi svarade att vi definitvt var det. Hon skulle mejla mer då byggnationen var klar. För en vecka sen fick vi svar att bygget var klart och hon skickade över ett kontrakt. Så nu är det klart. Jag skulle vara i Borås och ha min praktik hos Nelly. Så jag åker den 24 Mars och stannar där tills den 1 Juni. Har en vecka ledigt under denna period så får åka hem under någon helg för att hälsa på familjen.

Men är så taggad på att bara packa och åka redan nu. Men det är 35 dagar kvar och jag kanske ska vänta lite med packandet. Men har redan börjat kolla upp det nödvändiga man behöver. Skrivit en packlista, kollat upp busslinjer och tider. Kollat upp den närmsta affären och så vidare. Så just nu räknar jag ner dagarna och bara väntar tills jag får packa och resa iväg.

Italian food ♥



En bild ifrån ett skolprojekt jag gör ju nu. Uppgiften är att skriva en text och få rådgivning av en skribent och sen ta bild som ska vara med texten. Jag skrev en krönika om italiensk mat och kommer troligtvis välja den här bilden till texten.

Me, myself and I

Har det supermysigt i min nya skjorta och har äntligen hittat mina klackar jag letat efter. Så är jätte glad över det. Men det tar ett tag innan jag kan använda den på grund av snön. Men kanske kan ha mina andra klackar medan. Men nu återgår jag till Gossip Girl. Ska snart börja på säsong 3. Ha det så bra!


Meredith Grey ♥

“At some point, you have to make a decision. Boundaries don't keep other people out. They fence you in. Life is messy. That's how we're made. So, you can waste your lives drawing lines. Or you can live your life crossing them. But there are some lines... that are way too dangerous to cross.”

 

 


Alla Hjärtans Dag

Spenderade Alla Hjärtans Dag med ett matteprov och en plåtning i studion. Matte provet gick jätte bra och jag vart klar på en timme? Hur kan man göra ett matteprov, förstå allt och vara klar på en timme? Lite skumt enligt mig. Men sen blev det en snabb lunch för att sedan ställa iordning allt i studion och fixa blixtarna. Jag var assistent till Wilda som går i min klass som skulle plåta en kompis till henne. Det gick jätte bra och nu är jag super taggad att plåta själv. Någon som vill bli plåtad kanske? Men ska kolla runt lite bland kompisarna, finns säkert någon att ta kort på. Men sen spenderade jag kvällen med en liten powernap, middag och sen några avsnitt av Gossip Girl. Nu blir det lite planerande inför praktiken hos Nelly.se´s fotograf. Är så taggad. Men berättar mer om det i ett separat inlägg. Men nu återgår jag till Chuck och Blair ♥

 


Filosofi

Har just nu Filosofi lektion och vi fick en uppgift att förklara en mening som ingen kan misstolka. Jag gav upp iden att försöka förklara med ord för jag fick en enorm mindfuck när man ska försöka förklara ordet i. Så försökte rita upp det men det blev ändå en enorm mindfuck! Men min lärare förstod vad jag menade med bilden så det spelar ingen roll om jag inte fatta. Men nu återgår jag till lektionen. Hej svejs!

 


Min helg

Har blivit en riktig plugghelg. Matte matte och mer matte. Plus massa avsnitt av Gossip Girl. Har sett nästan två säsonger på två dagar. En Biodejt med kompisen Embla blev det även igår kväll. Super mysigt. Först blev det Pizza Hut och sen "En gång i Phuket" som var jätte bra! Trodde den inte skulle vara så bra då det är en svensk film men så var det inte. Skratta massa. Det blev en sen kväll och idag har det bara varit plugg. Men har inte kunnat fotografera naglarna och så men tänkte att jag kan göra det på tisdag i studion så blir det extra bra bilder. Men nu återvänder jag till plugget! Önska mig lycka till!

 

 


Naglar

Har börjat göra gelenaglar på mig själv nu och det är superroligt. För har alltid haft svårt att få mina naglar att växa och jag tycker att akryl och gelenaglar är så snyggt. Så har köpt lite nagelkit, glitter och massa roliga saker. Så tänkte att jag skulle kanske visa lite om hur naglarna ser ut och vilka verktyg jag har osv. Ska försöka fotografera allt imorgon, ska nämligen plugga hjärnet den här helgen då jag har ett matteprov på tisdag och det är mycket kvar jag måste lära mig. Så antingen imorgon eller på söndag. Ska försöka hålla detta nu! Gud, va roligt. Blev jätte taggad att bara plocka upp kameran och fotografera nu, men ljuset är inte det bästa. Men får bli ett senare inlägg.

Fly fly away


Snart helg!!

Har just nu min fjärde och sista lektionen innan jag har helg. Har teoretisk idrott. Gör något test om kroppen, går inte bra. Men idag har jag iallafall på mig en ny blus jag köpte för inte så länge sen. Den är knallröd, jag älskar den! Men ikväll blir det att storhandla och sen en hemmakväll. För jobbar imorgon bitti mellan kl 9 till 13. Så ingen utgång för mig ikväll. Plus har redan sett det nya Vampire Diaries avsnittet så det enda som återstår är Greys Anatomy. Får bli en sväng förbi Nacka Forum först för ska köpa lite nödvändigheter. Ska leta efter en olja till håret som luktar gott. Men nu måste jag återgå till lektionen.


Not Pretty Enough

Detta är ett kollage till en skoluppgift. Vi skulle få välja utav tre fotografer som använder sig av tre olika strategier och jag valde Barbara Kruger. Så jag fick göra ett kollage med en sammhällskritisk text. Det jag tänkte på när jag gjorde detta kollage var på samhällets utseendefixeringar som finns överrallt. Aah, det var min tanke. Tänkte inte skriva som någon skoluppgift så det får bli den här korta texten.


Nyklippt

Var och klippte mig idag. Det fick bli en decimeter kortare och uppkllippt. Är hur nöjd som helst. Känns så fräscht. Ska även köpa hem en olja hon använde sig av som luktade så gott. Vet inte vad den är till men det luktade verkligen så gott! ♥ Men nu ska jag ta och börja åp en text som ska vara inskickad idag. Får se hur det går med det. Lovar att jag skickar in kl 23.59. Hoppas inte senare... Blir en iphone bild.


Love on Top - Beyonce

Har varit i skolan idag. Var ledig igår och idag hade jag bara Nationella i en och en halv timme. Så efter det blev lunchande i Nacka Forum med vännerna och sen shopping. Fick hem två tunikor, lite undisar och en tunika-grej. Tror den får återgå till affären men får sehur jag gör. Men sen blev det veterinären med Fille där vi va på återkoll. Sen blev det hem och nu spelar jag Beyonce på högsta volym och skriver ett repotage om en fotograf jag har intervjuat. Ska vara klar imorgon så får se hur det går det. Men hoppas den blir klar. Men sen har ag även en förklarande text om mitt kollage inspirerat av Barbara Kruger. Så får börja på den när jag är klar med den. Men nu blir det att återgå till Beyonce och repotaget. Ha det gött! Är taggad som bara den och sitter och typ dansar medan jag skriver. Låter väldigt normalt! Men det är jag. Åh, jag glömde säga att jag ska klippa mig imorgn. En decimeter kortare och lite uppklippt blir det. Visar troligtvis bild på resultatet. Men tjenis penis ♥

 


RSS 2.0