26 september 2010

Så nu har man gått klart domarkursen. Gick ganska fort idag och det var skönt. Kollade lite på fil moch fick prova kläder och sen var det ju provet. Det gick inge bra alls. Men som tur var så kunde man inte kuggas! Så 4 av 20 blev det. Inte mitt högsta provresultat inte. Men den 9 Oktober är det uppdömning. Känns lite smått pirrigt.

Men kom på att ni inte har fått sett några bilder av mitt Tema: Jag projekt ifrån skolan. Så här kommer det bilder!

Shopping soon!


En liten gammal goding...Så här såg jag ut när jag var liten. En riktig knubbis. Platskoppen på huvudet är pappas verk. Blev väldigt mycket trams när jag var liten med mantlar och flingpaket på huvudet. Dessutom så har jag ridit på våran dåvarande katt. Lite knasigt men jag tyckte det var kul.

Men det var ett tag sen jag skrev här, det tänker jag inte neka. Men jag har haft fullt upp med läxor, sjukdomar och sånt onödiga saker. Men nu ska jag försöka fånga upp bloggandet igen. Kan redan säga att imorgon och på söndagen kommer det inte bli så mycket bloggande på grund utav att jag ska på domar-kurs. Så jag ska vara i solna klockan 9 och kommer hem runt 7. Så väckarklockan ställs på halv 6. Inge kul en lördags morgon. Så det blir inget partiaj för mig ikväll. Blir en liten mysig hemma kväll! ♥

Fotoprojekt - Tema: Jag

Har fått ett projekt i skolan tills imorgon. Det ska vara ett bildspel som ska innehålla tjugo bilder om sig själv. Har blivit klart med alla bilder, så imorgon blir det av mot skolan en timme innan lektionen börjar för att fixa det sista inom redigeringen av bilderna. Men här har ni en utav bilderna jag ska ha fast i olika redigeringar. Vilken är bäst enligt er?


RSS 2.0