Hejsan Hoppsan



Hittade detta lilla rådjur som låg ner och mumsade i sig massa gräs när vi körde hem ifrån badstranden. Såg många rådjur den bilturen. Aja, var bara det jag hade att säga at the moment!

Fullt ös...



Är tillbaks tillslut. Förra veckan var det fullt upp. Folk på besök varje dag och mycket fikande blev det. På söndagen så åkte vi ner till stugan i några dar och kom hem på tisdagen. Var ganska roligt. Tog massa bilder på massa åkrar. Så dem kommer upp sen. Men idag har jag bara tagit det lugnt och sovit precis hur länge jag vill. Gick runt i myskläder hela dagen tills vi skulle ut på äventyr. Åkte till en strand vi brukade åka till när vi var små och käkade middag. Blev lite badande för både oss och hundarna. Men tror jag har blivit en liten badkruka, för har bara badat 7 gånger den här sommaren. Inte normalt för att vara mig. Förut var jag som en fisk i vattnet.

Men ska försöka bättre på bloggfronten. Om jag nu kommer ihåg...

Cirkusen är i stan



Cirkusen har kommit till stan. Var nere och fota lite av djuren innan det börjar. Dem hade inte så många djur som jag trodde att dem skulle ha. Dem hade bara kameler och små ponnys framme. Så det var nog inte det vanliga cirkusen som brukar vara här för dem har massa djur. Men fotade lite men kan inte påstå att de var dem roligaste djuren att fota. Kamelerna bara låg ner och ponnysarna bara stod och stirra i tomma intet.

Den senaste tiden har inte varit så pass intressant att det ska hamna i ett inlägg så det har inte blivit mycket bloggande på senaste tiden. Men vi får väl se om det blir bättre med det. Ska ha massa på besök den här veckan så det blir fullt upp. Sen ska vi dessutom åka bort till stugan på söndag några dagar. Ikväll blir det in till stan med tjejerna för att mysa lite. Ska försöka att fota lite!

Lägesuppdatering



Igår var jag barnvakt åt mina kusiner på 7 och 1 år. Vi badade, lekte med hundarna och myste. Blev smurfarna tills isabelle, den minsta, somna. Sen blev det lite harry potter för Marcus tills han somna. Så hade Marcus brecvid mig inatt. Var inte lätt att sova när man är van vid att ha en hel 160 säng för sig själv. Men han vaknade runt 8 och gick till mamma som fick underhålla dem medans jag skulle ut med hundarna. Förresten. Vi har skaffat oss en till hund. En liten Molly. Hon är en tvåårig beagle och jag lägger ut bilder senare. Aja, men i alla fall.

Idag så har jag lekt med kusinerna tills dem blev hämtade av moster. Sen blev det solning mellan 11 till fyra. Blev som tur inte bränd. Sen kom pappa och brorsan hem ifrån lite jakt och hade med sig hamburgare. Så gott. Hade inte käkat så mycket under dagen så det var verkligen behövande.

Imorgon planerar jag att sola hela dagen och vädret tillåter det. Jag ska verkligen bli brun nu. Om det blir dåligt väder kanske jag drar mot gymmet för lite träning. Var länge sen man var där men det får vi ändra på. Känner att ta vara på sommaren har större prioritering än gymmet just nu. Hur kul är det egentligen att stå och träna i en varm lokal när det är runt 25 grader ute och skinande sol? Nej då är det stranden som gäller.

Men nu ska jag ta och kura ner mig i sängen och sätta på en film för käner att jag måste sova efter den lilla sömn jag fick inatt. Dessutom håller min hals på och bråkar och gör ont och näsan bara rinner. Men det blir bara så här på kvällen. Så vet inte riktigt vad det är som strular. Men nu ordbajsar jag bara så nu blir hejsvejs!

Akrylnaglar ✓



Åkte hem till en av mammas arbetskamrat med mamma för at få dessa godingar. Akrylnaglar. Så snygga. Har längtat efter att få göra sånna här ett tag nu. Jag har försökt spara ut mina riktiga naglar men dem går bara sönder. Så det fick bli sånna här. Så nu ska jag dit om nästan en månad för att reparera så att dem håller. Känns så bra att äntligen ha långa naglar!!

Strawberries ☮



Vakna 12. Sminka sig. Fixa håret. Klä på sig. Äta frukost. Vänta på dem andra. Köper fikabröd. Åker till kusinerna. Fikar. Leker med lillkusinen. Åker till jysk. Köper täcke. Köper ramar. Åker till djuraffären. Kollar fåglar. Kollar hundgodis. Köper hundgodis. Åker hem. Facebook. Tv-tittande. Bytte täcke. Datorn. Redigerar. Blogg.

Så har min dag ungefär sett ut hittils. Bilden har ingenting med dagen att göra men tycker den passar väldigt bra idag. Nu när det är så mulet och grått väder. Föredrar hellre att det regnar än att det är mulet. Men jag ska fortsätta med mitt intressanta redigerande. Så det så! Ville bara tjecka in och säga hejsan. ღ

Vädrets Humörsvängningar!!



En gammal favorit får stå för bilddelen. Datorn i knät och någon knasig film på tvn. Tittar någon gång ibland på filmen och för varje gång ögonen dras till filmen så blir jag bara mer  förvirrad. Fattar ingenting av denna film. Men sitter och väntar på att papi och brorsan och fille ska komma hem. Dem beslutade att åka hem några dagar tidigare. Så det blir myspys med vovven när dem kommer hem. Men idag har jag insett att vädret har rejäla humörsvängningar. Ena dagen 27 grader och strålande sol. Andra dagen 20 grader, molningt och blåser som sjutton. Gillar verkligen svenska sommarvädret. Jag som hade tänkt ta mig till stranden och sola. Men nej så blev det inte.

Men nu är det slut på veckan och det nya tag imorgon. Om solen poppar fram mellan molnen imorgon så blir det sola. Sen på tisdag så ska jag till en av mammas arbetskamrater för att göra akryl naglar. Som jag har längtat. Tycker det är så fint. Känns så sommarfresht. Men nu får detta inlägg ta slut. Filmen blev precis spännande.

RSS 2.0