Torsdag 30-5-2011

Tjollahopp i stugan! Vaknade för ungefär en timme sedan av att Fille kom upp och la sig nästan på mig och somna. Försökte somna om men han börja drömma och morra. Så man fick gå upp och gå på promenad så det blev gjort.
Nu ska jag börja göra iordning mig för att åka in till stan och köpa biljetterna vi  reserverade. Men undrar bara vad jag ska ha på mig. För just nu vill jag bara gå i bikini för att det är så varmt men det funkar ju inte. Så får nog bli shorts och nagot linne. Hoppas jag bara inte smälter i värmen...


Höga shorts och grön tröja

Har varit inne i stan hela dagarna de senaste tre dagarna. Första dagen var jag inne med brorsan och handlade kläder till honom, andra dagen (det vill säga igår) vart det syrrans tur och idag blev det min tur. Blev lite blandat. Hittade ett par jätte snygga shorts och ett urgulligt linne. Plus en smaragdgrön pösig magtröja. Riktig snygg! Sen massa nödvändigheter som trosor, nagellack, body splash och massa mer. Ska dessutom in till Sergel imorgon för att hämta ut biljetter till Transformers 3 som jag, syrran och mami ska på lördag. Blir en tjejhelg den här veckan. Papi och brorsan åker ner till deras jaktmark och ska jaga och fixa. Så det blir mysigt.

Men fick Thaimat till middag idag. Fick bli kycklingspett med jordnötssås. Riktigt gott. Så nu är man alldeles proppmätt. Så nu blir det lite tv-tittande för att smälta maten. Kanske går ut och fotar lite senare i solnedgången.


Så här såg jag ut idag. Den nya tröjan och shortsen

Dem håller på och bygger för fult vid vårat lilla centrum

Midsommar!

Jaha då är det midsommar. Det har varit det i snart två timmar. Men känner att med den tiden jag ska gå upp i morgon så borde jag nog gå och lägga mig nu om jag vill sova länge. Så får se hur det blir med det. Satsar på att jag kommer stanna uppe ändå och sen vara jätte trött imorgon. Men här kommer lite trädgårds bilder jag fota förut. Så mysigt!




Spara eller köpa?

Har sparat som sjutton med mina födelsedagspengar och mina studiebidrag för att kunna köpa ett objektiv och batterigrepp. Men vet inte vilken objektiv jag ska köpa, eller om jag ska köpa objektivet först och sen batterigreppet, eller allt på en gång. Väldigt klurigt detta är. Har världens beslutångest annars så detta kommer inte bli kul att bestämma mig. Men får sitta och räkna och kolla runt efter lite olika objetiv så får vi se hur det blir. Så nu letar jag vidare. Några tips på objetiv? :)

Resten av ditt liv



Denna underbara låt spelas flitit i mina högtalare. Så underbar. Bästa låten på länge. Men nu är filmen slut i alla fall och nu blir det till att kopiera filer till min externa hårddisk jag fick i julas. Tänk att jag aldrig önskat mig en innan nyss. Den är ju awesome! Ha det gött! ♥

Another Rainy Day



Tagen med min nya favorit app. Little Photo!

Ligger under täcket och ser på Kärlek på Menyn. Verkar rätt bra utav det lilla jag sett. Så det får bli en myskväll idag. Vädret tillåter ju inget annat heller så det är nog för det bästa. Men det är så mysigt. Älskar regn. Eller i alla fall när jag inte blir genomblöt utan kan ligga under täcket och mysa. Då är det helt fantastiskt! Men nu börjar filmen igen, så nu tar detta inlägg slut.

Window light





Vaknade runt elva. Hade embla på nattbesök och vi däckade runt halv sex på morgonen. Hade det superkul och det var verkligen en uppfriskning i detta regniga väder. Ska det inte vara sommar nu? Känns som om det är höst och löven ska börja falla. Men hade lite sol idag så passade på att fota lite random bilder. Har dessutom bytt gardiner till ett par vita så nu får jag in mycket mer ljus i mitt rum så det innebär mer fotograferande! Fun!

Imorgon blir det middag hos kusinerna och nästa veckas planer är fotboll på måndag. Sen är jag helt fri. Känns ganska skönt. Då kan man hitta på massa spontana saker! Love it! Men nu ska jag fortsätta redigera lite bilder ifrån idag. Massa blombilder har jag på lager som jag ska visa! Hare gött ikväll ♥

Helgens äventyr



Igår blev det utekväll med några polare. Blev in till staden för att träffa kompisens polare. Riktigt roligt. Blev mycket promenerade och väntande. Efter ännu mer promenerande så blev det nattbad i liljeholmen. Blev livrädd för ett alla grener som fanns i vattnet. Inge kul. Men sen med blött och krulligt hår så tog vi bussen hem och kom hem runt två. Tittade på One Tree Hill och käka ostbågar. Försökte sova men fåglarna hade börjat kvittra så det var inte lätt. Men tillslut så somna jag.

Idag vakna jag runt halv tolv och tog bussen mot centrum för att mamma skulle fixa lite saker. Vi köpte även med oss donken. Sen låg vi på gräsmattan alldeles döda efter värmen och käka till en film. Sen blev det ner till ösbyträsk för att bada och sola lite. Skulle stanna där ett tag men sen kom pappa hem och då blev det middag. Sitter just nu ch väntar på att kvällens planer ska bli av. Då blir det promenad i staden med tjejkompisarna. Mysigt!

Under syrenens blad

Kör på en ganska stor egobild av dagens facelook. Har suttit med datorn ute under syrenerna och kollat runt bland bloggar och sånt där. Tänker kanske sola lite senare omjag nu orkar ligga i solen i denna hetta. Herregud vad det är varmt. Tur att jag gick med en tunn lös tröja och shorts idag. Annars skulle jag ha smält bort. Men nu ska jag ta och leta runt på nätet efter söta sommarklänningar och massa armband. Har fått ett jätte snyggt armband ifrån mamma som jag älskar. Tack mami!

Så var det här med rubriken igen...

Varför ska det alltid vara så svårt med rubriken. Får alltid rubriktorka när jag ska göra ett inlägg. Känns inte bra. Men så får det väl vara. Inte så mycket att göra. Solen skiner för fullt och jag har solat som bara den. Var hos några släktingar på förmiddagen men sen blev det solstolen för min del. Jag råkade till och med somna för det var så skänt. Men som tur var så brände jag mig inte. Men nu ska jag ta och sola lite mer. Älskar verkligen vädret!! ♥


RSS 2.0