Nästsista dagen 2011

Heldag idag har det blivit. Först jobb mellan 9-12. Första gången jag jobbade morgon, rätt skönt förutom att man måste gå upp så tidigt. Men annars är det chill. Bara massa pensionärer som handlar. Men sen blev det lite lunch för min mage kurrade. Efter det blev det direkt vidare till en tidig middag hos släktingar och vi åkte just därifrån. Nu sitter jag och brorsan i bilen och taggar till hög musik medan dem andra handlar. Sen blir det att ta det lugnt och kanske ta ett bad? Känns väldigt lockande! Men imorgon är set nyår. Då blir det också att jobba. Fast 15-18. Så missar inte exakt något. Sen på kvällen får vi se vad kvällen har att erbjuda ;) Tjenis penis!


Vandrande apotek

Hejsan Hoppsan. Vaknade snuvig och hade ont i halsen imorse. Inte det bästa då jag ska jobba varje dag från imorgon till den andra januari. Så att bli sjuk är inte det jag vill just nu. Så min frukost bestod av det bilden visar. Så det jag har gjort idag är att jag legat i sängen hela dagen och kollat på Sex and the City eller försökt vara lite social med familjen i min otroligt mysiga morgonrock. Men nu ska jag kolla Greys Anatomy. Sen blir det middag och fortsättning på vårat Harry Potter Maraton. Sista filmen nu. Så nu blir det massa gottigott också. Men har inte så mycket mer att skriva så ska ta och avsluta detta inlägg just nu. Kanske uppdaterar senare eller innan jag ska jobba imorgon. 9-12 är mitt pass så det blir säkert ett mobilinlägg någonstans där emellan.



Besök hos farmor

Sitter just nu i soffan hos farmor och är i en liten matkoma. Har ätit så mycket mat och så blev det dessert på det. Så kommer inte äta så mycket mer mat idag efter den här lunchen. Om en liten stund ska vi fika och sen blir det nog att åka hem. Då blir det lite Sex and the City tittande, då jag fick alla säsonger i julklapp. Sen blir det middag om jag orka och sen filmmys. Har haft ett Harry Potter maraton med familjen då vi ser en film per dag och nu är vi inne på näst sista filmen. Måste köpa boxen!

 


Juldan


Bild ifrån igår

God Jul allihoppa! Lite sent, men bättre sent än aldrig. Hade en super trevlig jul med mycket skratt och tonvis av mat. Det blev så mycket mat att jag till och med somnade en snabbis medan alla andra diskade och gjorde iordning kaffe. Känner mig som en gammal tant som måste ta en liten powernap efter lunchen. Men efter det vart det julklappsöppning. Fick jätte fina juklappar och  är jätte nöjd! Efter julklappsöppningen så blev det lite sällskapsspel och massa skratt.

Idag har jag inte gjort så mycket. Sov tills jag vakna och sen blev det lite lunch, julmat så klart. Sen blev det filmmys med familjen. Slutade med att vi såg säkert 5 filmer som gick på tvn. Men nu tog jag en paus ifrån tvtittandent och kollar på Vampire Diaries. Var ett tag sen (4 dagar) så måste ta igen så det får bli så jag spenderar resten av kvällen.

Imorgon
så blir det julshopping på mellandagsrean. Har en liten lista av saker jag är sugen på att köpa så får se om jag hittar det. Kommer säkert komma hem med massa andra saker också! Brukar bli så när jag shoppar. Visste ni att mina kompisar tycker jag shoppar väldigt mycket. Dem sa till och med att jag skulle berätta om shopping när man skulle ta med något och prata om det på engelskan! Kanske shoppar lite för mycket? Nej, det kan aldrig bli för mycket! Men nu blir det Vampire Diaries som gäller med julmust! Mums ♥

Dan före dan före dopparedan


Jag och Kattis idag på julpysslet

Ja, då har man jullov äntligen. Spenderade avslutningen med massa skratt och knäppa bilder, tal av rektorn (självklart) och massa pepparkakor. Sen blev det julklappshandling för brorsan. Så nu är allt fixat och klart för min del, förutom vad jag ska ha på mig på julafton och nyår. Lite sent ute, jag vet, men får försöka hitta något imorgon. Men nu blir det Vampire Diaries i väntan på att maten blir klar. Hejs svejs!

Julavslutning

Bussen går om en halvtimme så det får bli ett litet blogg inlägg medan jag väntar. Idag är det julavslutning. Så skönt med lov och att bara få sova och äta massa julmat. Men har några pass jag ska jobba också, så det blir inte bara ledigt. Dagen fortsätter med julklappshandling med brorsan och sen får vi se vad som händer. Måste hitta något att ha på mig på både julafton och nyår. Så får försöka hitta något idag.



Hahaha, höll på att glömma det jag egentligen skulle skriva om. Jag har gjort en portfolio i skolan. Om ni klickar Här så kommmer ni till den. Den är fortfarande under utveckling så det kommer upp fler bilder sen.

Megastor tavla



(bild via tumblr)

 

Hitta denna ursnygga "lilla" tavla. Blev helt förälskad i den. Vill också ha en. Men var kan man köpa en sådan stor tavelram? Vill verkligen ha en sådan och tänk vad fint det skulle bli med massa egna foton där i. Nu måste jag verkligen hitta en sådan. Kommer inte kunna sluta att tänka på den annars. Fast funtar på att ha den liggande ovanför sängen? Aja, men innan jag planerar massa måste jag först ha ramen! Så det blir letande och letande för min del ♥

God morgon ♥

Var inte lätt att komma upp ur sängen idag. Den var extra mysig än vanligt. Men idag är det planerat att ha en lektion och sen åka och jobba. Sen är det plugg plugg plugg. Kommer verkligen inte gå bra, det känner jag på mig. Fast det mesta av fotoprovet sitter någonstans i bakhuvudet sen förra året. Det är nämligen samma prov fast med ytterliggare 20 frågor ifrån den här terminens lektioner. Men nu ska jag ta och klä på mig och sen knata till bussen.


Trött tjej på morgonen...

Ut med det gamla och in med det nya!

Tryck F5 om designen inte bytt till den nya.

Fick för mig att fixa lite med designen, kändes rätt så trist, så det blev nytt här och där. Men är inte klar än. Får sitta lite på jullovet och fixa med resten. Och på tal om jullovet så är det bara två dagar kvar tills jag får jullov! Så härligt att få ledigt nu och bara gotta i sig massa mat och njuta av julen. Fast dem här två dagarna innan dess, kommer inte vara roliga. Jag har ganska stor svenska uppgift som ska vara inlämnad imorgon. Plus att jag ska jobba mellan 12-16. Och på onsdag har jag Foto-prov. Så det blir plugg, plugg och ännu mer plug för min del dessa kommande dagar. Men som tur får man lämna in svenska uppgiften senast 23.59 imorgon så jag har tid imorgon också! Men nu blir det lite belöning för att pluggande idag med några avsnitt av Vampire Diaries innan jg går och sussar. Vet inte om det blir så mycket bloggande imorgon men ska försöka. Kanske något mobilinlägg mellan all stress! Puss på rumpan ♥


Man mår som man förtjänar

Blev lite spårat igår ikväll, drog till ingarö för lite partaj. Det var rätt okej, hände en grej i slutet efter vi dragit vidare som inte var roligt. Så man mår rätt piss nu. Men får ta igen det med massa gottigott och Vampire Diaries. Ska nog även städa lite i mitt rum för det ser inte bra ut just nu. Måste vara fint till jul! Sen blir det nog lite plugg om jag orkar.

Så här känner jag mig just nu...


3e advent

Har spenderat lördagen hemma hos Ewee med bullbak och massa tjejsnack. Det blev lussebullar med dextrozol istället för socker, pepparkakor med väldigt kreativa former. Det blev rätt sent igår så gick och la oss runt fem halv sex och vakna för någon minut sen. Nu sitter vi och äter lussebullar, kollar massa avsnitt av julkalendern och försöker städa upp fast det går inte bra.

Kommer stanna här ett tag till men sen blir det nog att dra hem för att antingen plugga eller kolla massa avsnitt av True Blood som jag har blivit lite beroende av. Det är så grymt. Dessutom har jag massa gottigott som väntar där hemma! Puss på rumpan <3

 


Black and White



Ett foto ifrån mitt skolarbete i Foto.


Väntar på att ha engelska lektion nu. Inte taggad. Vill bara hem och sova. Men slutar halv fem så ska ta mig en tur till nacka sen för att se om jag kan köpa lite julklappar. Men imorgon blir det bullbak med tjejer. Ska bli jätte roligt. Var ett tag sen jag träffade alla tjejer sist, så får inte glömma kameran! Men nu har jag inget mer att säga, så puss på rumpan! ♥

Ännu en skoluppgift!



Har en uppgift i FOTO att vi ska välja två genrer inom fotografi och sen ta två bilder som vi tycker representerar den genren. Jag valde Natur & Djur och sen Mode - med inriktning på smink. Därför bilden, det är nämligen min bild till Mode genren om ingen hade förstått där. Hoppas att efter lite mer redigering att den blir som jag vill och att läraren tycker om den. För har nämligen öppet hus imorgon och det är medan det vi ska redovisa så massa andra människor ska lyssna på vår redovisning och då vill man ju inte få negativ kritik. Önska mig lycka till!

Första snön

Vaknade imorse och det var snö! Inte mycket men ändå snö. Känns sådär, vill antingen ha jäkligt mycket snö eller ingen alls så hoppas på att det snöar mer sen!

Men sitter på svenska nu och analyserar en persons analys på en text, inte det roligaste men det blir lite bättre med julmust!

En liten bild på min fina tröja jag har på mig idag :)

 


Debatt

Sitter just nu och lyssnar på massa debatter i skolan om vad man tycker är konst. Kan säga att våran klass är väldigt taggade på debatter så det är inte exakt korta debatter med några få argument. Har haft lektion i 45 minuter och vi har bara kommit till andra gruppen. Så det får nog bli debatt nästa lektionen också. Roligt Roligt!

 

 


RSS 2.0