Monday Morning

Måndag idag. Känns rätt okej, solen skiner i alla fall. Riktigt skönt att man får slippa allt regn och att bli blöt så fort man går ut genom dörren. Men nu är solen framme  och skiner. Varmt är det också. Så jag slog till med att ha en långklänning idag. Köpte den för två veckor sen kankse men har inte kunnat ha på mig den för att det har regnat. Men nu är den på. Känns som om sommaren verkligen är påväg nu. Men idag kommer min mamma äntligen heFör hon kommer till arlanda kl 11 på kvällen så det blir inget partaj då. Så vi får ta det imorgon. Men det går lika bra det. Längtar tills hon kommer hem! Älskar dig mami ♥

Gullunge Isabelle #2





Hon är så jäkla gullig så det inte finns. Hennes kinder är ju bara underbara. Så runda och gosiga.

Gullungen Isabelle #1





Var och firade den här lilla gullungen för nån vecka sen. Passade på att ta lite barnilder. Hon är så söt.

Men jag vet, det har varit dålig blogguppdatering, men har inte haft tid på grund av allt plugg och alla nationella prov som kommer nu i slutet av terminen. Så har fyra prov nästa vecka så vi får se hur det går.
Så jag tror inte jag kommer blogga så mycket heller, men snart är skolan över och då tar jag upp bloggandet igen!!

Om sanningen ska fram


Har massa läxor på gång. Dessutom massa prov också. Men sen tar allt slut. Bara tre till fyra veckor kvar tills sommarlov. Känns kanon. Men måste bestämma om jag ska sommarjobba eller inte. För har fått ett erbjudande men det är senare på sommar. Så får se hur det blir med det. Men nu ska jag fortsätta med allt pluggande. Här kommer en liten låt som har ligger på topp-10. ♥


Underbara Sommar!!



Har fixat med designen i snart två timmar. Känner mig nöjd nu så så här kommer det se ut här framöver. Fast jag kanske byter bakgrund då och då. Men det är inget stort. Ska snart på ett möte på Body Joy med mamsen för att skaffa gymkort åt mig. Då ska vi bli hurtiga och vara workout-buddies. Så det ska bli super. Men har solat gärnet igår och lite idag. Och jag har blivit riktigt brun. Imorgon blir det mer solande om vädret tilllåter det. Hoppas, Hoppas!!

Good Morning


Har haft min första lektion nu och allt är på topp. Är på sånt gott humör så det inte finns. Speciellt för att vädret baa blir bättre och bättre. Solen skiner som bara den. Har bara lunch och en lektion till och sen blir det hem för att steka i solen. Ska se till att bli jäkligt brun nu. Sen har jag även bestämt mig för att blir hälsosam här. Ska börja träna på Body Joy och sen tänka mer på vad jag äter. Så idag får det bli kycklignsallad. Mums. Känns som en perfekt lunch i värmen. Men nu ska jag ta och knata till Forum en snabbis innan nästa lektion.

Alltid lika svårt med rubrik...

Vaknade av att fille låg och andades i ansiktet på mig. Ganska gulligt, fast det luktade inte gott. Tror han ska få en dentastix sen om vi har någon. Men nu sover han här brevid mig och tar upp en tredjedel av sängen, fast jag har en dubbelsäng. Så det är inte mycket space man kan röra sig på. Men kom på i morse att han fyllde år igår. Hade totalt glömt bort det. Så det ska vi fira idag. Han ska få ett stort ben att mumsa på. Tror även att det blir grillat till middag. Nu när solen kommit fram. Äntligen, efter allt regn. Så det är dagens planering. Ska ta och fortsätta titta på Smallville och sedan blir det pyttipanna framför Sjunde Himlen. Tror jag har käkat det till lunch tre dagar i rad, men det är ju så gott!

Sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever



Här var man inte stor. 16 år sen...

Glömde ju skriva ett litet inlägg på min födelsedag förut som var Onsdagen den 20 April. Så nu har man blivit 17. Bara 350 dagar kvar tills 18. Känns konstigt. Aja, men firade dagen med tårta och grillat. Mycket gott. Firade även mig på  lördagen med mammas släkt. Blev påsklunch, fika och sen grillning med den yngre generationen av släkten. Mycket skratt och riktigt mysigt. Det får det bli många sånna kvällar till.

Men är fortfarande sjuk, så ligger och kollar på första säsongen av One Tree Hill. Så grymma! ♥

3 Maj 2011


Sommar!

Vaknade av att det snöa.
SNÖA. Hur kan det snöa i Maj? Det ska vara soligt och varmt. Man ska kunna gå i jeansjacka utan att man ska frysa ihjäl. Men icka-san-icke. Imorse så fick man ta skinnjackan och halsduk på sig när man gick till skolan. Fast visste att det skulle bli kallt men visste inte att det skulle snöa. Det tycker jag är riktigt märkligt.

Men sitter just nu och väntar på att lektionen ska sluta så man får rusa till kafeterian och köpa lunch för att sedan gå till nästa lektion och äta där. Det verkar som om det här inte riktigt kommer bli en bra dag för mig. Fast en bra sak är att jag slutar 1. Så tänkte kanske åka in till stan eller gå till Nacka Forum för att byta ett par byxor jag köpte igår. Dem var lite förstora. Får hoppas att dem finns i mindra storlek för att dem satt så bra och var jätte sköna. Har verkligen letat efter ett par sånna byxor länge och nu äntligen hitta jag dem.

Satan i Gatan



Bästa låten på länge. Kommer spelas flitigt framöver! ♥

Söndagkväll 22:46


Underbara Fille låg och mös bland allt barr och grenar

Jaha, då var april månad slut. Firade valborg hemma hos mina kusiner, för jag fick feber så det blev inget med kompisarna. Så det var ju lite trist. Käkade jätte gott kött och potatisbollar. Mums! Hade fortfarande feber hela dan men den gick över idag. Som var riktigt skönt. Så spenderade hela dagen ute och vårstädade runt våran tomt. Eldade upp massa grenar och så. Tog även en liten tur med kameran i skogen. Känns så härligt att det äntligen är vår. Allt blir så grönt och fint! Fast det är lite irriterande med allt pollen. Näsan bara rinner och det blir inte enklare att sätta in linserna. Men nu har jag fixat en lite vårigare design och jag ska börja ta upp bloggandet och fotandet nu. Så det blir många bilder framöver. Hare gött! ♥


RSS 2.0