Plugg Plugg Plugg

Har så mycket plugg just nu. Har gjort klart några av alla dem tusen uppgifter jag har att göra innan jul. Så det går mot det bättre. Dessutom var jag så duktig och åkte till biblioteket för att låna en bok till ett arbete. Vuxen poäng. Men nu blir det pluggande inför fotoprov med julmust och greys Anatomy på tvn.


Osammanhängande bild, 2010

Skolprojekt!



Tog denna fina bilden på Amanda i min klass när vi hade en foto uppgift där vi skulle leka runt lite med ljust. Blev jätte nöjd med den här bilden och hoppas Amanda blev det också. Men har som sagt fullt upp i skolan. Säkert 10 arbeten att göra klart innan jullovet och 6 av dem är antingen prov eller stora arbeten. Har gjort klart 2 av dem och börjat plugga inför fotoprovet. Så snart känner jag att jag har förstjänat en kopp te med lite Sex and the City. Men ha det gött!

1a Advent



Två bilder jag tog på vår fina ljusstake med det fyra ljusen. Körde lite otraditionellt i år och skippade den vanliga träljusstaken och tog ett fat och la dit fin grön mossa och fyra vita tjocka ljus med metallsiffror på. Tyckte det blev jätte snyggt. Känns lite trevligare än alla andra traditionella ljusstakar. Men firade 1a advent med pluggande. Har så mycket plugg just nu. Men får ta mig igenom det. För snart är det lov! ♥

Frozen


Gammal bild

Favoriten Just Nu - Jacka


Jacka - Hollister


Favoriten just nu! Köpte den idag och bara älskar den. Så mysig och varm. Exakt en sån modell jag letat efter. Den är köpt på Hollister och finns i blå, grön, vit och grå. Tänkte först ta en grön men den var inte lika snygg i verkligheten som på hemsidan så det fick bli den blåa istället.

Men köpte dessutom en blus som också är en favorit men den fanns inte på HM's hemsida så kunde inte lägga upp den här. Men den är i alla fall vit och är jätte snygg.

Så det blir nog det man har på sig imorgon plus ett par mörka jeans och klackar om jag orkar. Har lång dag imorgon och det är inte det skönaste för dem så fossingarna.

Snart kommer snön ♥


23:03



Länge sen...

Länge sen sist känns det som. Har varit sjuk nästan hela höstlovet som inte var så kul. Hade hög feber och låg i sängen och kolla på tv hela dagarna. Så det är därför jag inte har kunnat blogga något.

Men nu är jag frisk och ska börja skriva mycket oftare. Har inte gjort så mycket sen senast. Mest pluggat och shoppat och varit med kompisar och skolan. Fotat såklart också. Men det blir en liten bildbomb istället för massa text. Ha det gött!!





RSS 2.0