No comprendo!

Imorgon så har jag ett muntligt "prov" i spanska för att se om jag kan hoppa upp i steg 3. Men tänkte plugga lite ifrån ett super duper bra häfte vi hade i nian, men har letat som en galning i mitt rum och på vinden, men hittar det inte någonstans. Så jag vet inte vad jag ska mig till. För vill verkligen hoppa upp till steg tre, för det vi håller p åmed just nu lärde vi oss i sexan så känner att det här är gansak onödigt. Men sen måste man ju komma ihåg det som vi gjorde i sjuan, åttan och nian. Så får köra på lite google och se vad jag hittar som låter logiskt. Men här kommer yttligare en bild ifrån hamnen.


"When life gives you lemons make lemonade"

Jag måste verkligen ta tag i det här bloggandet. Vill skriva massa, men har nästan inga ideer så det blir mest bilder. Men tror jag har lite ideer jag kan fixa. Ska dessutom se till att det kommer upp lite bilder på mitt nya rum när det väl är städat! Men idag så har jag varit ledig! Jätte skönt förutom att jag skulle ha utvecklingssamtal halv fyra men pappa blev sjuk så fick åka ner till apoteket och köpa lite grejer för att sen åka hem igen och ta hand om honom. Men lillsyrran var också hemma så vi satt i soffan hela dan och kollade på Eva och Adam. Tänk vad länge sen det var man såg dem. Insåg hur mycket jag gillade den serien när jag var liten. Pelle Svanslös också!! Men var ute i lördags nere vid hamnen och fota lite men det blev bara en snabbis för sen blev det för kallt så tog bussen hem igen. Men här kommer en bild som jag gillade!


Barnkonventionen

Jag har ett projekt i skolan som ska vara klart snart. Vi ska göra en parafras på en bidl vi har fått som ska handla om någon artikel i Barnkonventionen. Jag har valt en artikel som säger att alla barn har rätten att överleva och kunna utvecklas. Så idag tog jag bilder som ska föreställa ett övergivet barn. Blev jätte nöjd med resultatet för tog nog tio bilder för sen fick vi ta upp lill kusinen för hon vart så ledsen. Men nu har jag lite beslutsångest över vilken sorts redigering jag ska välja. Har redigerat den bilden jag har valt på två olika sätt men vet bara inte vilken jag ska ta. Här är bilderna!  Hjälp!?White Christmas!Kollade igenom gamla bilder som jag har fotat och den här är en utav dem första jag tog, tror det är dan efter julafton då jag fick kameran år 2008! :)

♥ Svart, Vitt och allt däremellan ♥

http://www.tram7.se/wp-content/uploads/2010/11/daniel_adams_ray-svart_vitt_och_allt_daremellan.jpg


“To the world you may be just one person, but to one person you may be the world.”

Jag och Embla igår med våra skit snygga mustacher! :)

Hade tjejkväll igår med Embla och Ewee. Vi skulle se på film men fastna framför datorn. Snackade lite med Jesper som blev utsatt utav mina och Emblas förrvirrande små kommentarer. Sen så började vi snacka med lille isak ifrån klassen, slutade med att vi gick och däcka runt 6. Vaknar 4 timmar senare och börjar göra iordning sig för släktkalas. Känner mig inte så taggad. Men det funkar. Men är sjukt sugen på att shoppa, men har inte tillräckligt med pengar så jag kan strösa runt och shoppa massa. Så det får inplaneras massa matcher som jag och Embla kan döma så får jag pengar! ♥

“Absence makes the heart grow fonder.”

Inte mycket gjort idag, var ju på tjejkväll igår. Det blev ganska vilt, hade tusentals ballonger och hög musik och dansa massa roliga danser och så håller caro på med sina tokryck och leker hon i the grudge med sitt långa svarta hår. Haha men det var kul. Sen så ringde pappa och sa att jag skulle hem innan klockan tolv för vi skulle fixa här hemma. Så det blev målning av hallen och tv-väggen för min del och lite fix i rummet. Men sen så har det inte hänt så mycket. Men håller på att skriver ut massa bilder till mitt fotoalbum. Den har blivit lite tjockare men inte så mycket så det får vi jobba på, men vintern är verkligen inte en fotografs bäste vän! Det blir ju så mörkt så snabbt. Solen gick ner vid typ fyra idag. Trodde klockan var halv tio när det egentligen var halv fem, har inte vant mig riktigt än. Men det kommer...

there's not a thing that I would change

Tumblr_l9vmabqrrj1qaof6yo1_400_large


2010-11-01

Första november. Vill bara säga grattis till lille Caro som fyller sexton idag! Ha det super gumman ♥
Dessutom är det höstlov som har varit väldigt efterlängtat. Har inte så många planer men på onsdag blir det i alla fall tjejkväll med tjejerna och sen på fredag så har lillasyrran nån tjejkväll så måste vara lite ddiskret här hemma för jag får verkligen inte vara i vägen. Men man hittar väl alltid på nått. Sen ska man hitta på nått me killen oxå så det blir mysigt! Men nu är det paradise Hotel som gäller så det är allt som blir för mig ikväll. Ha de gött!

RSS 2.0