Bloggpaus

Nu tänker jag ta en liten bloggpaus. Känner att jag inte har några bra grejer att skriva om så tänker ta en liten bloggpaus tills det kommer fler ideér. Dessutom ska jag fixa till designen. Blir aldrig riktigt nöjd. Vill inte ha en enkel enfärgad bakgrun och en vanlig bild som header. Utan jag har bestämt att gå ut någon dag så jag kan ta lite själporträtt. Så får vi se vad det blir av dem bilderna. Men så hejsvejs på ett tag

Spanska

Just nu är det spanska som gäller. Riktigt segt! Det enda vi gör är att bli medlem på massa sidor och sen använder vi bara den sidan i kanske två lektioner. Riktigt onödigt. Förstår inte varför vi ska bli medlem på alla dessa sidor.
Orkar inte ha lektion just nu, är så trött så det inte finns. Vill verkligen sova. En stor jäkla dubbelsäng med fluffiga kuddar och ett stort varmt täcke skulle vara det bästa som kunde hända just nu. Ni anar inte hur mycket jag vill sova. Allt är bara blä just nu!

Imagine

Tumblr_led3o9mswo1qav9lpo1_400_large

Vill tatuera mig och gillar verkligen den här. Men vet inte om jag kommer ångra mig sen. Men jag gillar den verkligen jätte mycket och har skrivit det med tusch på handleden nu för att se om jag vill ha det där. Så får se hur det blir.

Men idag blev det skolan. Hade ett nytt ämne. Mediekunskap. Vad är det?! Verkar inte bli mitt favorit ämne. Läraren snackade på om massa konstiga grejer om vad som var tekniskt och inte. Men sen hade vi AoB. Sen blev det direkt hem. Väntar just nu på att maten ska bli klar och sen blir det väl en myskväll med nån film på tvn. Det är ju dessutom Top Model 15 ikväll ♥


"Sometimes it's the smallest thing in life that can change your life forever"


14:14 - 14 Januari 2011

Kollar just nu på när Iris och Amanda dansar som i sista dansen i Dirty Dancing. Vårat humör blev på topp och vi skrattar för fullt. Blev en riktigt bra samhälles lektion. Men har nu skrivit klart so researchen och då är det läsloggen som gäller. Sen blir det novellen tills på måndag. Men på idrotten så hände en liten olycka så min hand är full av blåmärken och är lite svullen. Så får be mamma att kolla på det hemma.

Förändring på G

Bara en halvtimme kvar av lektionen och sen blir det Wook Sen blir det mentorstid och sen yttligare en svenska lektion. Inte min favorit dag. Men nästa vecka blir det annat schema. Slutar tidigare och börjar senare så det är ju skönt. Slipper dessutom gå upp kl 5 för att hinna till idrotten kl 8 på fredagar. Jippi!
Men har inte så mycket att göra på lektionen. Svenska novellen är hemma. Jag kan inte läsa klart alla sidor för att kunna skriva läsloggen. Jag kan verkligen inte koncentrera mig på So fördjupningen. Det är något konstigt med mig. Men det ska doktorn få kolla upp. Allt har varit knas på senaste tiden och det blir inte bättre. Tror jag har satsat för mycket på skolan och inte gjort det jag egentligen vill, som att göra roliga grejer med kompisarn på fritiden istället för att ha ångest över att det var en deadline tills imorgon. Men det ska det bli ändring på!!

Waste of timeJa det där med rubriken igen. Bloggrubriker är verkligen inte min grej. Kommer aldrig på något jag ska skriva som passar till inlägget. Men får komma på något. Men min dag har varit helt okej. Blev helt överraskad idag att jag somna runt tolv igår. Väldigt ovanligt för att vara mig. Men det var ganska skönt. Men hade jätte mycket tid på mig att sminka mig och fixa håret och välja kläder imorse, men insåg att jag verkligen behöver städa mitt rum, för hittar ingenting. Men det får bli någon annan gång. Men sen blev det skolan, matte, engelska redovisning som gick okej och sen bild med Mini-Mee redovisning som också gick okej. Nu är det spanska som gäller. Men känner att min hjärna inte riktigt är som den ska. Allt blir jätte konstigt och ibland tar allt stopp. Och sen mår inte kroppen så bra heller. Har huvudverk nästan hela tiden och det är verklgien inge kul. Så ska ta en tripp till läkaren. Men det får bli sen. Måste ta itu med alla läxor nu. Bara två kvar. Fördjupning och en läslogg tills på fredag men det hinner jag med.

På toppenhumör!Är jätte glad! För en timme sen så hade jag värsta ångesten över alla dessa läxor som skulle in och nu så fick jag äntligen lite glöd och började plugga. Skrev en skiss till en novell, gjorde nästan klar min Mini-Me, jag har börjat på min novell, allt är redo inför engelska redovisningen på onsdag. Så imorgon blir det att skriva klart novellen, skriva en samhälles fördjupning och en läslogg. Så får läsa lite nu innan jag går och lägger mig. Men det här året kommer bli mycket bättre än det gamla tror jag! Eller jag hoppas det. Men det ska vi se till att det blir. Men måste börja fota mer. Vill ha fina porträtt bilder både på andra men också på mig själv. Och sen vill jag göra en ny design. Men det e ju så filurigt med alla dessa koder och sånt.

En annan glad sak är att jag äntligen har fixat ett cv, men nu måste jag bara skicka in det. Sen har jag ansökt om paper för övningskörning. Så ska boka in en synundersökning och gå kursen som man måste gå och sen blir det ut på vägen. Har verkligen velat köra men vill inte köra nu när det är is. Kanske inte så kul det första man gör. Men det får blir när snön smälter.

Ännu en till

Ja här kommer ännu mer kläder. Vill verkligen shoppa och har hittat massa plagg jag vill ha! Så imorgon blir det nog en tripp in till staden med syskonen. Älskar väskan och klockan!!! ♥

2011
Kanske lite tidigt...

Jag är riktigt sugen på shopping. Hittar massa snyggt i kataloger och på hemsidor. Så ska se om jag kan beställa lite med mamma. Behöver lite mer vårkläder. Men det dröjer väl ett tag innan man kan använda dem! Får se till att snön försvinner. Jag vill kunna ha jeansjacka och ballerina skor och chinos och mysiga sommartoppar. Längtar så jäkla mycket!

spring news

Kanske lite tidigt men man måste ju längta efter nått. Älskar verkligen väskan ♥ fast det dåliga är att jag inte kommer ihåg vart jag hittade den...RSS 2.0