Nudlar all the way

Tjenis penis! Är på ett litet speedat humör. Har ätit lite godis och druckit cola, plus sett det nya avsnittet av vampire Diaries och one tree Hill och båda avsnitten var så jäkla bra. Men dagen har varit kanon, fick fota banan i skostudion! Vilket jobb alltså. Så fina skor att jag ville ha alla. Men om jag skulle ha alla så skulle jag käka endast nudlar under praktiken. Men har köpt dem perfekta jeansen. Har alltid velat haft sånna och nu hitta jag ett par som passa perfekt! Men nu är det one tree hill som gäller, har kollat från början så är på säsong 4 nu. Men hejs svejs!




Första dagen

Idag var det första dagen. Skulle upp runt 7 och fixade mig då. Verkade som att det bara var jag uppe. Men sen gick jag ner till bussen, som ligger bara 1 minut ifrån där jag bor! (Yeah) sen när jag kom dit så fick jag komma direkt til fotoavdelningen, som tur var så var det redan två andra praktikanter där. Då min fotograf jag ska praktisera hos inte kommer förens på onsdag så fick jag vara hos deras stylist. Sen så fick vi hjälpa till att ge modeller kläder, plasta in plagg. Dessutom så ska vi varje morgon räkna alla plagg i garderoben och det är många plagg alltså. Sen efter några timmar av det och uppackning av plagg så fick vi lunch, så gick och köpte en kycklingsallad. Sen efter lunchen så fick vi fixa iordning lite accessoarer som skulle fotas och sen efter dem fotas skulle dem packas ner till lagret. Sen skulle vi packa upp lite kläder och stryka dem. Och efter det så fick vi sluta. Mina fötter var helt slut och jag var så trött, men hade jätte roligt! Så efter jag kommit hem åt jag våfflor och sallad, konstig kombination men det var gött! Haha förresten så tycker alla att jag har en rolig dialekt! Fast det är ju dem som har det! Men sen somna jag efter att jag hade ätit. Och nu tre timmar senare så vaknade jag. Väntar på att big brother ska börja, så kollar på One Tree Hill medan. Men det var typ min dag.
Börjar imorgon runt 8:30 till 9 så får se när jag kommer! Men hejs svejs!


Borås

Då var man här. Efter allt planerande så har man hamnat på ett studentboende i centrala Borås. Efter fyra timmars bilåkande så kom vi till Borås. Min packning var enorm och efter vi lämnat av den på mitt rum så åkte vi för att se vart jag skulle praktisera någonstans och vart allt nödvändigt låg. Efter många gps-sökningar och omvändingar så hittade vi stället jag ska praktisera på. Nelly. Efter det åkte vi och handla. Vi hade redan handlat innan, men det var bara saker som man inte behövde ha i kylen eller frysen. Så det var det vi skulle handla nu. Efter det så var det att säga hejdå. Crybaby som man är så vart det ganska mycket tårar. Men efter en liten tupplur för att huvudvärken skulle gå bort så var man tvungen att packa upp. Jag höll på till runt elva på kvällen och då var det dags att sova, för man hade ju gått upp tidigt den morgonen. Så efter någon timme somna jag efter mycket tänkande på när dem i samlingsrummet utanför mig skulle gå så jag skulle kunna låsa ordentligt, för det visste jag inte hur man gjorde. Så ville inte stå där som ett fån och försöka låsa dörren men den bara öppnar sig. Så väntade tills dem gick och då kunde jag äntligen låsa. Men nu har jag lärt mig. Har alltid låst nu, så jag inte behöver gå och göra det sen när jag ska sova.

Vakna runt 11, fast då var ju klockan tio för mig. Jäkla klocka som ställer fram sig en timme. Men då var det att fixa sig så man kunde åka och handla lite nödvändigt som vi glömde igår. Vuxenpoäng av mig som går och löper en torkställning, inte varje dag man går och gör det inte! Skulle försöka mig på att ta bussen hem, då jag hade gått till affären för att se hur lång tid det tog. Alltså det är helt otroligt hur kort avstånden är mellan busshållsplatserna, så jag hann ju då inte trycka på knappen så bussen skulle stanna, utan fick åka en hållplats till. Men den låg ju bara 1 minut ifrån där jag bodde så det gjorde inget. Men sen var det hem och käka lunch. Ett paket kyckling nudlar blev det. Inte det godaste men det fick funka. Sen så var det dags att duscha. Detta var riktigt krångligt då det finns massa scheman här man får skriva upp sig på. Diskschema, tider för tvättstugan, gymtider, bastutider osv. Så jag fick fråga en riktigt skum tjej som också bor här, hon är riktigt skum kan jag lova, om vilket schema det var som gällde. Och tydligen var det inget schema för duschen. Bara jag som överanalyserar allt. Så fick duscha snabbt och jag fick nästan en hjärtattack varje gång någon gick utanför duschen då jag trodde att någon skulle kliva in, fast det var låst. Men efter jag fixat mig igen så var det iväg och kolla hur lång tid det tar för mig att komma till praktiken. Runt 30 minuter så det var ungefär så lång tid det tog till skolan, så det var inga problem. Efter det gick jag ner till centrum för att kolla i lite affärer. Då får jag se att alla affärer är stängda på söndager?! Hur kan dem vara stängda?? Riktigt onödigt enligt mig. Vissa affärer hade öppet men bara till 14 och då jag var där var klockan 16. Så fick ta bussen hem, och där var det också lite problem då det fanns två hållplatser till den bussen jag skulle ta. En som gick åt ena hållet och en som gick åt det andra hållet. Så fick chansa och det var tydligen fel, men insåg det innan bussarna kom och jag hamnade på rätt buss tillslut. Åkte hem och gjorde våfflor, då det är våffeldagen. Sen blev det diska och lite fotande av rummet. Nu någon timma vid datorn så är klockan 20 minuter över 8 bara för att informera och jag kollar på One Tree Hill och väntar på att Bigbrother ska börja, då det inte finns så mycket att göra här. Och vill inte hitta på något med dem andra som bor här, då dem är lite skumma. Men aah, nu är det här inlägget ganska långdraget och jag tror jag ska avsluta det. Men ska göra ett inlägg senare om hur rummet ser ut och jag kommer skriva om min första dag på praktiken imorgon. Får se hur det går. Pirrigt. Men hejs svejs så länge! 




Creating something better.


5 days and counting

Då var det bara 5 dagar kvar tills man åker ner till Borås. Pirrigt. Har nästan packat allt förutom de grejer jag använder varje dag som smink, hårprodukter och lite kläder och så. Har en tresidig lista på min dator som jag ska pricka av sen, där det står allt som jag ska ha med mig eller göra innan vi åker. Lördag kl 06:00 åker jag och sen tar det en månad tills jag kommer hem på ett besök, om jag inte åker hem någon helg innan det. Men jobbar min sista dag imorgon, då jag är ledig ifrån skolan. Så pengarna kommer inte rulla in som dem brukar, men får ta igen det i sommar när jag kommer tillbaka. Så ja då kommer man sitta på sitt lilla rum och vara forever alone, inte träffa sin kompisar, inga jobbkompisar. Utan bara jag. Men det finns ju annat folk där så kommer säkert lära känna dem och va med dem då jag är ledig. Men ja det var typ det jag ville säga. Förresten så hade jag inga lektioner idag, då våra lärare är så snälla att vara hemma med sina sjuka barn och släppa oss innan ens lektionen börjar! Great. Så spenderade dagen inne i stan och shoppade lite. Kan visa bild sen om jag tar kort på det. Men blev en bodylotion ifrån Body Shop, en neccesär, en parfym ifrån Zara som luktar så gott!! och sen lite bronzing powder, en virkad vit väst ifrån hm och sen ett concealer kit ifrån Make Up Store. Var länge sen jag shoppa, så var värd det! ♥

Boring

Sitter just nu i skolan, har textkommunikation. Börjar tröttna på det för idag, blir oftast så då lektionerna är 4 timmar långa. Inte speciellt roligt. Men nu sitter vi och fyller i ansökningar till stipendium angående drömprojekt, men som tur är ska vi inte skicka dem utan dem är bara fejk. Men mitt drömprojekt blev iallafall att resa till ett rehabiliteringscenter som heter The DAvid Sheldrick Wildlife Trust, som ligger i Nairobi, Kenya. Dem har endast elefanter på detta center och dem är så söta. Så nu ska jag göra ett arbete om det. Förhoppningsvis så kanske jag kan åka dit nerunder praktiken i trean. Men då gäller det att spara galet. För i denna ansökan så ska man även ha med en budget, och just nu är jag uppe i runt 50 000 kr för 100 dagar. Vet inte om detta låter rimligt men om jag ska tjäna ihop det så måste jag jobba som bara den i sommar. Inte roligt, men får se om det blir av. Tror inte det, men får se. Men nu ska jag sitta och fylla id en här ansöka i en timme till enligt min lärare, men blev klar för en halvtimme sen. Så får se vad jag hittar på. Men nu återgår jag till datorn, får redigera bilder eller kolla facebook. Så hejs svejs!♥

Vampire Diaries


Elena & Damon ♥


Känner mig som en tops.

Sjukling med feber och en sån förskylning att jag känner mig lite som en tops. Konstig liknelse men det är sp mitt huvud är just nu. Näsan rinner och kroppen är öm. Men ändå gick jag till jobbet och jobbade ett fyra timmars pass i total kaos. 2 kassor som gick sänder. 5 kassor öppna men ändå 10 meters kö. Och då skojar jag inte, det var verkligen tio meters kö. Ändå bort till godiset, men nu vet ju inte ni vart godiset finns men det är riktigt långt bort för att göra saken kort. Efter det var set hem för att sova i ett desperat försök att bli lite friskare, vaknar någon timme senare för lite middag. Sen blev det några avsnitt av Charmed. Har börjar titta på det igen. Så bra! Var säkert 5 är sen jag kollade på det! Nu är det en film på kanal 11 som gäller, kommer inte ihåg namnet och hittar inte fjärrkontrollen. David gale någonting tror jag. Riktigt bra faktiskt. Men nu ligger jag här, lika sjuk som innan och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Men sen har jag sån tur att när jag väl blir sjuk så blir jag riktigt sjuk. Runt 40 graders feber och så, så jag tror jag vet vad som väntar mig den kommande veckan. Men nu har jag skrivit jag vet inte hur mycket. De är iallafall mycket för jag skriver ifrån min mobil så det ser mycket ut här. Men det får vi se. Reklamen slut så peace out brothers!


RSS 2.0