Slö-söndag

Slö dag idag. Har nästan inte gjort någonting. Eller jo, sett säsong 7 av Vänner och börjat på sässong 8. Sen blir det att göra naglar och troligtvis ta ett bad och börja göra sig iordning för imorgon. Men måste även leta efter en fotograf att intervjua. Lite pirrigt att man ska träffa dem i reallife och även fota dem. Men nu blir det att avslute detta otroliga intressanta inlägg för att gå ner och göra lite dipp och morötter att knapra i sig. Ha det!

Shopping ♥


Tänkte visa en bild på det jag har shoppat under den senaste veckan. Väskan - MQ, Jeansen - Zara, Skjorta - Zara, Mjukisbyxor - MQ, Plånbok - Mango, Tunika - MQ. Sen har jag även köpt lite nödvändigheter som ett nagelkit, hårprodukter och en sjal osv. Jeansen på bilden gör dem inte rättvisa utan dem är inte så böjda utåt eller vad man ska säga. Så dessa saker är mina favoriter just nu. ♥

Inspiration

Vill ha den där klänningen och väskan ♥

 


Depp-mode

Har lite panik just nu i livet! Har massa grejer jag måste fixa. Boende till praktikplats. Fixa annan praktikplats om jag inte hittar ett boende. Börja ta upp träningen igen. Kolla med mina jobbtider. Sen har jag massa plugg. Men ska försöka ta mig upp ur denna lilla svacka och fixa så allt blir bra igen! Men just nu är det kaos. Bara kaos. Men det blir nog en hemmakväll idag och bara ta det lugnt. Reda ut allt! Vilket Depp-mode det blev nu.


Deer in grass

 

 


20 Januari 2012

Sitter i skolan just nu. Har min andra lektion idag och det är runt två timmar kvar tills lunch. Inte okej. Känns som om jag skulle kunna äta vad som helst just nu. Min mage kurrar som bara den. Men får vänta tills lunchen. Men annars är läget bra, har nya jeans och ny skjorta på mig. Älskar verkligen dem. Så känner mig extra fin idag. Dessutom så fick jag skjuts till skolan istället för att proppas med massa andra trötta zombies på bussen. Kom fram i och färdig en halvtimme tidigare än när jag började, men det gör inget om man slipper bussen. Men efter lunchen har jag två lektioner till och slutar för dagen 16:30. Sen blir det hem och ta det lugnt och att se det nya avsnittet av Vampire Diaries och Greys Anatomy. Så det Är så jag har planerat minfredag. Behöver ta det lite lugnt och skriva lite plugg. Så om jag är riktigt duktig skriver jag det idag, eller på söndag. För kobbar imorgon. Aja men nu drar jag iväg på texten här. Så hejs svejs! <3


Meredith Grey


Tröjan du hatar - Norlie & KKV




Snabb update

Ger mig snart iväg till centrum för att fixa mitt busskort. Sen blir att åka till ewee för att ha en myskväll med tjejerna. Sover där troligtvis. Tar även med mig kameran så kommer säkert upp någon bild sen. Men nu blir det att packa väskan och deppa lite över att jag inte hinner se det nya avsnittet av Vampire Diaries som kom ut idag. Men får se det imorgon eller övertala dem andra att också se det! Men tjenis penis!

Ibland är det tomt.

Jag har mina stunder, då jag kan skriva hur mycket som helst och det tar aldrig slut. Som med mitt historia arbete som är på 16 sidor och är fortfarande inte klar. Men sen har vi även när det går som trögast och det är helt tomt i hjärnan. Så är det just nu. Har no lektion just nu och har inte skrivit något på hela lektionen, som är en och en halv timme. Känns riktigt bra. Men uppgiften ska in nästa fredag så det är inte kris men ändå, borde ju ha skrivit lite vid det här laget. Men nej, så är det inte. Men om 4 minuter slutar vi och då är det ett steg närmare lunch! För är så jäkla hungrig just nu... Ingen bra dag idag. Regn, hungrig mage och sen tomt i hjärnan. Japp där fick ni en liten update hur jag har det just nu!


Bra dag.

Har varit en riktigt bra dag. Sovmorgon. Fotolektion. Fick mitt bankkort.Lönebeskedet kom. Vilket betyder att jag snart kan bege mig in till staden för shopping. Har längat så himla länge för att kunna shoppa. Eller inte så länge, men länge för att vara mig. Men dessutom är jag snart klar med min historia uppgift som ska vara inne på fredag. Har aldrig gjort ett sånt här stort arbete förut, men det är i alla fall bättre än sånna där korta små uppgifter. Hellre stora då. Men nu har jag precis kollat klart på A lot like love som gick på tvn. Tog en liten paus ifrån pluggandet. Men nu blir det att gå upp igen i någon timme för att plugga, sen blir det lite vänner avsnitt tills jag somnar. Men snart är det fredag och det betyder att ett nytt vampire diaries avsnitt kommer ut. Längtar. Men nu blir det att avsluta detta inlägg för att inte dra ut på det. Men imorgon blir att gå upp tidigt för skolan och sen hem för plugg och ännu mer plugg. Önska mig lycka till!

Sovmorgon

Har min första lektion kvart i tolv så fick en liten sovmorgon idag. Men det kommer inte hända nästa vecka eller framöver, för att på mitt nya schema så börjar jag 8:30 varje dag och slutar 16:30 varje dag förutom på tisdagar då jag slutar 12:00 eller 12:40 beroende på vecka. Så det blir fullt upp nästa vecka. Kommer vara så trött! Men nu ska jag ta något att äta så jag sparar mina pengar i skolan till någon dricka eller något. Hejs Svejs! Osammnhängande bild.

Första skoldan

Som rubriken säger så var det första dageni skolan sen lovet. Det var inte lätt att somna när man vänt på dygnet totalt. Men hade bara två lektioner idag. Svenska och Klassråd, dessutom kollade vi på film på svenskan så det var typ den perfekta första dagen. Men slutade runt tolv och då åkte jag hem till hundarna och gick ut på en liten promenad. Sen blev det att skicka mejl efter mejl efter mejl angående praktik. Har lite panik just nu! Det är bara två månader kvar och jag har inte hittat någon praktikplats än. Så mejlar för fullt och har gjort kalrt min portfolio idag och även tagit en "proper" bild på mig som jag skickar med. Och nu har jag sutit och kodat i de senaste tre timmarna. Jag tänkte att ett nytt år ska ha en ny design, så körde på det stilrena. Har alltid vart min lilla grej att ha vit och stilrent. Men blev nöjd med resultatet, lite små ändringar kanske men i helheten är den grym tycker jag. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör! Men nu blir det lite Greys Anatomy innan jag ska sova. Om nu mitt ljud vill funka! Det funkar till itunes men inte till internet?! Har någon haft det här problemet??


Bild tagen av mig år 2009

Uppdaterar portfolion


Uppdaterar portfolion med två mat fotografier jag tog två år sen.

Ut på äventyr

Ändrade planer. Ställde klockan på 10.15 för att inte sova bort hela dan. Men sängen var så mysig som alltid och jag blev väckt halv ett av att mamma och pappa ska åka och handla. Det är en sak ni kanske inte vet om mig, att jag älskar att handla! Vad det en är. Mat, kläder, småsaker, möbler osv. Jag skulle passa perfekt som en Personal Shopper. Där har vi ett jobb som passar mig. Skulle älska det! Aja, men jag skulle självklart med och handla! Så fick stressfixa mig medan pappa hämtar vår andra bil på hans jobb. Skulle ju egentligen ha åkt och handla thai mat med brorsan, men nu blir det jag som åker medan han ligger i sängen och sover. Så nu sitter jag här, alldeles fixad och klar, och väntar på att pappa ska komma hit med bilen så vi kan åka. Så det var min första timme av dagen! Hej svejs!

Jobb Jobb Jobb

Snart dags igen. Det vill säga att jobba. Sista dagen på julschemat är trettondag! Yeeey! Det betyder enorm OB + att det är den dagen jag jobbar längst också. Så snart kommer pengarna och det är då det roliga börjar. Shopping shopping shopping. Men har tre dagar kvar att spendera och dem kommer bli i sängen eller ute med kompisarna. Har inga planer för imorgon förutom att se klart sjätte säsongen av Sex and the City. Plus att jag har bestämt mig för att äta thaimat till lunch imorgon, så får åka till centrum och köpa det. Det var så länge sen jag åt det och brorsan ska också med och köpa det så man inte är forever alone. Men sen är det familjemys med tacos och troligtvis en film om det går någon rolig på tv. Gud, det känns som om det är fredag varje dag den här veckan. Men för att inte sega bort dem här få lediga dagarna man har kvar så har jag även två stora uppgifter jag måste göra innan skolan börjar. Eller en av dem ska vara klar en vecka efter skolan börjar så prioriterar den andra först. Men aja det var det! intressant inlägg!


Onödigt med rubriker

Hej på er. Sitter just nu och äter en macka med skagenröra. Riktigt gott. Ska snart åka iväg och jobba så det får bli ett snabbt inlägg. Men idag så vakna jag runt ett och var seg som snigel. Gick direkt till duschen och tog en snabbdusch som slutade i en långdusch. Efter det fixade jag mig och åkte till centrum för att fixa lite nödvändigheter + hämta ut mina linser. Men nu måste jag verkligen packa allt inför jobbet. Råkade måla naglarna i detta inlägg också så det tog ett tag. Men hej svejs!


Nyår 2011

Hade ett jätte bra nyår. Först blev det jobb. Cashflow! Sen blev det stress stress till Nora för att fixa sig innan utgång. Fick ett ordentligt träningspass i massa backar vi skulle uppför. Var nära på att åka taxi när det bara var 2 minuter kvar. Men vi skippade det. Men kvällen slutade på topp. Goa drinkar, hög musik och massa trevligt folk gjore kvällen! Men det slutade med en att man skulle hem för att jobba dan efter kl 11. Inget att rekomendera. Efter 4 timmars jobb med en enorm förkylning så hamna jag här i sängen och har inte lämnat den sen jag kom hem. Sitter och kollar på den fjärde säsongen av Sex and the City. Imorgon blir det jobb kl 18-21 och innan det lite shopping av nödvändigheter. Linserna måste jag också hämta ut.

Fyra bilder ifrån kvällen. Hahahaha toan gick sönder, gud vad vi skratta över det...

RSS 2.0