Bio: Eclipse



Tiden flyger verkligen förbi. Trodde att klockan var runt 6. Men dagen spenderades inne i stan med Caro. Blev inte mycket shopping utan bara nödvändigheter. Bronzer Powder och nagelfil. Inte exakt vad jag kallar shoppingen. Sen blev det lunch på i Kungshallen. Det fick bli kyckling wok med nudlar som var jätte god. Något jag rekommenderar. Sen så gick tiden så långsamt så vi gick runt i mer affärer. Var påväg att köpa ett par byxor men jag har ett lika dant par fast i svart. Så det fick bli nej den här gången. Sen var det äntligen dags för bion. Vi bunkrade upp med Fanta och bilar och hade höga förväntningar. Och vi blev inte besvikna. Mycket bättre än dem andra filmer om jag får säga så. Mer uppenbar humor, kärlekstvister, fängslande scener och mycket mer. Jag var helt fast i filmen. Tyckte tiden gick jätte fort och tyvärr så gjorde den det. Men den hade inte lika mycket dramatik som i dem andra filmerna men det var mer romantik. Det gillar vi! Som betyg får den 5 av 5. Så alla ni som inte har sett den så rekommenderar jag att ni definitivt ska se den!


Shoppinh och bio

Nu är jag fixad och klar så snart blir det ner mot bussen mot Centrum för att möta upp Caro. Sen blir det in mot staden för lite shopping och bio. Så det ska bli mysigt. Det blir säkert någon fika där emellan kanske. Men jag är ganska tacksam över vädret idag. Inte för varmt, moln och inget regn. Det sista uppskattas verkligen. Mitt hår + regn är ingen bra kombination. Men här kommer en liten bild på hur jag ser ut idag och så får ni ha det så bra! (Ursäkta bildkvaliten.)




Jeansjacka - HM
Linne - Cubus
Svarta byxor - Vero Moda
Armband - Hm

Vad är det här!?

Skulle det inte vara soligt hela veckan? Men det passar ganska bra med lite regn. Då blir det inte för varmt inne i stan. Men vi får hoppas att regnet inte öser ner utan det kanske bara duggar. Får väl vara förberedd med paraplyet.


Nattligt inlägg: 01.06

Nattdopp. Yttligare 3 mygget. Promenad. Mysig sommarkväll. Två timmar senare sitter jag här. Kliandes och letar runt efter nödvändigheter. Ska se om jag hittar något för då blir det att jag köper det imorgon. För ska nämligen in till staden med Caro för lite shopping och sedan bio. Det blir Eclipse som ska ses! Riktigt roligt ska det bli. Länge sen jag träffade henne. Det kommer säkert bli ganska mycket  shopping så visar det sen här. Om jag nu kommer ihåg och har tid. Men hittade dessa underbara saker hos modekungen.



29 juni tvåtusentio

Har precis bubblat lite i poolen. Det var riktigt mysigt tills det blev skugga. Så det kommer bli mycket bubblande i sommar. Men dagens planer var få. Hängde lite tvätt, fixade med bilder ifrån gårdagens promenad. Så det har varit skönt. Inte så mycket att göra. Men kvällens planer blir nog bad i Ösbyträsk med kompis. Men nu så ska jag ta mig något att äta för magen kurrar som sjutton. Här är yttligare en bild ifrån promenaden! ^^

Promenad med Kameran

Gick en liten promenad vid Ösbyträsk och så klart var kameran med. Blev inte så många bilder men blev riktigt nöjd med resultatet. Gillar skogsbilder vid solnedgången! Men annars idag så har jag bara tagit det lugnt. Sov väldigt länge för att vara mig. Måste börja vända tillbaka dygnet. Kanske därför jag har varit helknäpp den senaste tiden.  Men sen har jag konstaterat att jag har fått 8 myggbett idag. Det gillar vi inte. Kliar överallt och det jobbiga är att man inte får något bra grepp med mina naglar. Men det är väl bara bra att jag inte kliar.



19:38

AHHHHHHH!Fashion Trends & Styles - Polyvore


Perfekt kväll

Sitter just nu ute med täcket lindat runt mig, en mcflurry brevid mig och en film på g. Det är sommar det. Hoppas ni har det lika skönt! ^^

Midsommar mys!

Midsommar började med lunch och fika med släktingar. Sen på kvällen så drog jag, Embla och Amanda iväg till Mörtnäs dansbana. Det var roligt. Mycket dansande blev det. Sen blev det nattdopp vid något berg. Iskallt men så värt det! Sen blev det en promenad hem till Embla igen för lite roligheter. Vaknade runt elva och fick nybakta scones till frukost. Mumsigt! ^^ Sen blev det av mot Delselius för en snabb fika och sen av mot Ica för lite handlande. Köpte en tidning. Gud vad länge sen det var jag köpte en tidning! Så nu blir det ut mot en mysig stol och en filt för lite läsning. Hoppas att det börjar regna. Älskar att vara ute när det regnar.


Filmmys

Nu blir det lite filmmys. Popcorn. Sängen fixad. Så nu är det bara att börja titta. Den första filmen blir "I love you Beth Cooper". Får se om den är så bra som man har hört.

In need of music

Nu sitter man här nyduschad och allt och har inget att göra. Ska ersätta den gamla musiken på min dator med ny. Lite tips på några bra artister? Har upptäckt att Timo Räisinen är riktigt bra. Tyckte inte det förut men nu så har den klättrat upp på topplistan. Men känner att jag har för lite musik. Men här kommer några av mina favoriter just nu. Enjoy!


 

 

 


Guest's in the garden



I could really use a wish right now...

Nu var naglarna klara. Så nu ser man lite mer sommar fresch. Härligt! Nu ska man bara klippa sig och fortsätta jobba på brännan. Sen är man klar för att möta sommarens överraskningar.
Snart blir det dags för middag. Det fick bli hamburgare. Sen så får ni se en bild på mina naglar!

 


Favorites - Modekungen


 


I wanna be a billionarie so fucking bad...

Godmorgon, eller goddag snarare. Känner att bloggen inte uppdateras rätt ofta så nu kommer det en liten uppdate. Underbart väder säger jag bara! Skinande sol, inga moln och inte för varmt. Så jag beslutate mig att sitta ute denna fina dag o kolla på när pappa och brorsan bygger. Dem håller på att bygger ett tak till våran uteplats. Så man kan sitta ute när kvällen kommer! Det uppskattas  verkligen.^^
Min planer för resten av dagen är inte stora. Ska ta det lugnt medans jag väntar på att jag ska fixa naglarna. Dem har blivit rätt slitna och det var dags för en uppiffning. Så det ska jag göra om ungefär två timmar, så vad ska man göra medans? Känner att jag är riktigt shoppingsugen, så det är inplanerat morgon. Ska se om jag hittar något fint till midsommar. Ska fira med släkten här hemma hos oss och sen så får vi se vad kvällen har att erbjuda. Kanske gör något med vännerna.
Men nu ska jag ta och äta lite lunch så magen slutar kurra. Mumsigt!

“Rejecting things because they are old-fashioned would rule out the sun and the moon and a mother's love.”

 

 

Två favoriter ifrån: Lookbook

Nattligt inlägg...

Idag: Jag har rensat min garderob. Blev några plagg bort men inte så många. Får snart slut på plats i min garderob. Men känner att det har kommit massor av snygga plagg som jag vill ha men inte har pengarna till. Så jag får vänta ett litet tag till och sen kan jag shoppa. Sen har jag bara tagit det lugnt. Tänkte ta ett mysigt bad men jag fastnade framför teven. "Knocked Up" visades och den var ju bara för rolig. Ett tips verkligen!

Men nu blir det film tittande. Får se vilken det blir...^^

21:47



Dålig uppdatering på senaste tiden. Har varit ganska upptagen, men vi får se hur det blir härframöver om den blir bättre. Men håller på att städa mitt rum så det blir rent och fint. Känner att jag håller på att bli sjuk och det vill jag absolut inte bli nu när det är sommar. Så får ta det lugnt nu och se till så att jag inte blir sjuk.

Shoppingsugen



Kollade runt lite blande de olika shop och hittade alla dessa godbitar. Gillar verkligen sjalarna speciellt den beiga med lila blommor. Har en plånbok som ser ungefär lika dan ut ifrån Ginatricot som jag köpte för ett tag sen. Blev förälskad i den. Har börjat gilla beiget och blommiga mönster. Så ska rikta in mig på det denna sommar. Men snart så får jag pengar och då blir det shopping! ^^

12:01

Vaknade för ungefär en halv timme sen men beslutade mig för att ligga kvar i sängen. Mysigt! Men har inte haft tid att uppdatera pågrund utav avslutingar, get togethers och sånt. Men för att göra avsutningen kort så blev betygen en liten chock. 265 poäng med bara ett G. Underbart! Sen blev det avsked och tårar.
Men sen på kvällen så blev det av mot kanalen. Det var skit kul. Mycket folk, pratsamt, vattenbad mitt i natten och mycket skratt. Sen så kom aldrig bussen så vi fick skjuts utav polarna och sen så sov jag.
Vaknade sedan 3 på dan och skulle iväg med embla och ewee för att käka pizza. Mums! Sen blev det hem för att sedan handla och sen blev det iväg mot Becca. Det var roligt förutom att vissa personer fattar inte när det är stopp. Blev så sur på dom och sen så lyssnar dem ju inte ens!
Sen så fick vi skjuts hem som tur är! Sen så somnade jag och vaknade för ungefär en halvtimme sen. Rolig början på sommarlovet!

Idag så ska min moster komma på en liten fika tror jag och sen så måste jag nog städa mitt rum! Inte okej.

Uppdate av Header

Som ni ser så har jag återvänt ifrån Gotland. Hade super mysigt med klassen och massa andra. Och Gotland var så litet och mysigt. Jätte söta hus. Vi cyklade runt på Gotland och jag blev förälskad i min cykel. En riktig vanlig damcykel. My lovely red lady-bike. Men tyvärr så fick den stanna kvar på Gotland!
Idag så har jag tittat på film med klassen och bara myst. Klassen skulle ha matkrig men våra mentorer tog upp lunchen till vårat klassrum så det blev inget matkrig. Eller jo, sandra hade ett litet matkrig men det var då bara hon som kastade runtlite köttbullar. ^^
Sen blev det fotboll mellan niorna och lärarna och sen drog jag in mot staden. Blev en tunika, ett par jeansshorts och en enkel avslutningsklänning till imorgon. Orkade inte ha någon jätte fin så tog bara en enkel rosa strandklänning som jag ska ha min jeansjacka och svarta ballerina skor till. Blir perfekt. Resten av morgondagen har jag inte hunnit planera. Blir säkert något på kvällen! :)

Gotland, here we come

Nu kommer det vara en liten blogg paus på 3 dagar. För jag med min klass ska åka till Gotland och ha jätte mysigt! Kommer hem på tisdag kväll eller natt så kommer inte hinna blogga. :)

Four pictures of the day







3 Juni





Hade en jätte härlig kväll i torsdags med min klass och resten av niorna. Alla var jätte fina och det var jätte roligt.  God mat, rolig underhållning och massor med kort. Kommer sakna er alla jätte mycket. Men vi har fortfarande en eferlängtad klassresa till Gotland som börjar imorgon. Cyckel turer, mysiga dagar i Visby, Lummelundagrottorna är bara några få saker  vi ska hinna göra. Nu får vi bara hoppas på att det blir fint väder! ^^

One picture...

Kände för att lägga upp en bild nu så det fick bli denna. Tog den kanske för någon vecka sen en sen kväll. En utav mina favoriter! ↓


2010/06/02

Andra Juni! :D Härligare kan det inte bli. Tiden går jätte fort, värmen stiger hela tiden, solen skiner, inga moln osv. Jag kan rabbla upp massor med saker jag älskar med just denna dag. ^^

Idag: Skola som vanligt. Massor med slappa och lugna lektioner. Perfekt för en dag som idag. Efter skolan så stannade jag och Caro i syslöjden och sydde klart våra saker. Blev en neccesär som jag är väldigt stolt över. Caro blev nästan klar med hennes klänning.
Sen ikväll så blir det solning med Caro inför imorgon. Det får bli en snabbis. Har börjat gilla att sola solarium, väldigt roligt! Tänkte lägga upp ännu en outfit för att få igång det.



Imorgon: Då blir det Sjöliden för lite stationer för dem yngre. Som tur är så slutar vi 11. Så då blir det mycket tid för att fixa sig inför balen. Ska dusha, raka benen, fixa håret, sminka mig och massor med mera. Sen blir det av till balen! ♥

Första Juni

Idag är det första juni. Det betyder att det är 1 och en halv dag kvar tills balen, 6 dagar kvar tills Gotland och 9 dagar kvar tills avslutningen. Det är bara för härligt!
Men har fixat klart allting till balen, förutom hur jag ska ha håret och min sminkning. Men det ska vi se till att fixa ikväll eller snart. Igår så blev det lite manikyr för min del. Fick akryl naglar gjorda utav mammas jobbarkompis. Skit snyggt. Sen så solade jag solarium idag och ska göra det imorgon. Men tänkte visa min outfit idag, så dem inläggen börjar synas mer här.

Imorgon: Jobbig onsdag. Långa lektioner och många innan lunch. Så då blir stämningen inte så bra när det är 30 st hungriga och suriga elever som "försöker" koncentrera sig. Ingen bra mix. Men man får leva med det. Snart så är det över! Efter skolan så blir det ännu en sista solning, fast denna gång lite längre. Men det solariumen är super bra. Behöver bara stoppa in pengarna i en växel grej för så länge man ska sola. Sen går man till det rummet man har valt och sen så fäller man bara ner "locket" så startar den. Perfekt!

RSS 2.0