14:08

Ursäkta uppdateringen. Har varit på Öland den senaste veckan och har vart väldgt upptagen. Men det var jätte mysgt där nere. Träffade kusiner, gick långa promenader i spöregnet, god mat, blöjbytande och shopping!
Men har haft lillkusinerna här på förmiddagen för pappsen var på lite ärenden. Men sen målade jag klart alla knutar och framsidan av boden. Ska snart gör den ssta kortsidan. sen är den klar. Äntligen! Men håller på att planerar för att göra om i mitt rum. Jag vill ha shaby chick. Romantiskt vitt med massa kuddar och gröna växter. Gamla vita slitna möbler. Blommönster. Sen ska vi måla om till vitt, istället för min äckelfärg just nu.
Som det här ↓ Lovely! Älskar blomhyllorna på sidan och sängen.


Autumn Inspiration



Är så sugen på att shoppa just nu. Hm har fått in så himla mycket fint.

Onsdag 21 juli 2010

Skulle gärna vilja ha lite regn nu :D

Idag har det blivit en sovdag. Hade en kompis som sov över och men vi sov inte exakt. Vi gick på promenad och gungade och hade det skoj. Sen så spelade vi kort och satt i bubbelpoolen i kanske 6 tmmar. Så vi blev lite förvånade när vi insåg att det hade blivit ljust. Då var det ingen ideé att sova så vi åt hamburgare och satt vid datorn. Lyssnade på musik och hade det mysigt. Men sen runt tio så skulle vi ner till stranden, men vi var så trötta så att vi ångrade oss sen. Så jag var med familjen på stranden istället. Men jag råkade somna men brände mig inte som tur var. Så jag åkte hem och sov hemma istället. Så klockan var runt 8 när jag vaknade. Då åt vi stekta tigerräkor marinerade i chilisås. Mumsigt. Men nu zappar jag jag runt bland kanalerna för att vänta på att Sex and the city ska börja. Men ska kolla på lite Beverly Hills 90210 medans! :D Ha det gött.

This time for Africa

 

Låten helt beroende framkallande. Lyssnar på den hela tiden. Men den e härlig! Men har märkt att jag ofta skriver mina inlägg på natten. Det är då jag är kreativ. Men på den senaste tiden har jag varit hos släktingar och varit med kompisar så det är därför jag inte riktigt har bloggat mycket. Men ska se om jag kan få ihop några inlägg per dag. Så ni får lite uppdatering. Men det regnade för inte så länge sen så luften är alldeles sval och fuktig jämnfört med dagarna som är som att vara i en öken. Och det kommer ju inte bli bättre. Flera dagar med sol. Men då blir det badet hela tiden.

Men imorgon ska jag ta mig en tur in till stan för lite shopping innan Caros fest på lördag. Hon fyller år och ska ha en jätte stor fest för släkten och vänner. Det kommer vara massa peruiska traditioner så det blir roligt. Ska bara se till att inte glömma kameran! Det skulle ha varit mindre bra. Men ska snart sova, ska bara se klart en film. Sen blir det lite one tree hill avsnitt och så somnar jag typ direkt när jag satt på det. Det brukar bli så.

Kanske har med mig kameran imorgon för lite bilder. Får se om jag har något batteri.


Sommaräventyr

Är så sugen på att göra något riktigt roligt. Som att kanske tågluffa, gå på en festival, åka till nån ö och tälta med kompisarna. Gör något ovanligt. Tänk vad kul det skulle ha vart. Sen skulle jag vilja ha en riktig damcykel och cykla till något ställle långt bort och fota i någon skog sådär.


Monday morning...

 

 

Låt: Monday Morning med Melanie Fiona


Fototävling hos Tinkerbella


Just nu pågår det en fototävling hos den underbara bloggen Tinkerbella. Hon har anordnat en tävling med temat: Din bästa sommarbild. Så jag tänkte delta i tävlingen och se om jag har någon tur! Det man kan vinna är ett stjärnfilter ifrån Tvspelsweb. Så den här bilden ↓ är mitt tävlingsbidrag. (Ursäkta färgen på länkningarna, har inte hittat vart man ska ändra för att få dem svarta. Om någon vet så skicka gärna en kommentar vart!)

 


Smått och Gott

Kollade runt bland mina favorit affärer och hitta dessa godingar. Gärna någtot man skulle vilja ha i sin gardero just. Speciellt hängselbyxorna ifrån Modekungen. Kanske ska skaffa mig ett  par sånna. Men nu blir det Sex and The City som gäller för min del. Ha det gött!

Beverly Hills 90210


Har sjunkigt ner i soffan för lite tv-tittande som paus ifrån den stekande värmen. Har precis sett avsnitt utav Beverly Hills 90210. Har sett några avsnitt någon gång ibland när dem har gått på tv. Men nu har dem börjat visa den igen på vardagarna och den verkar helt okej. Inte något jätte speciellt än så länge men man vet aldrig.

Igår: Det blev ingen tripp till stranden pågrund utav solbrännan. Jag trodde att den skulle ha lagt sig men tyvärr så hade den inte det. Men på kvällen blev det i alla fall lite roligheter på tranden. Lite kvällsdopp, fotboll, vollyboll och lite mys med kompisarna.  Sen blev det hem för en träff med min mysiga säng.

Men planerna ikväll är lite oklara. Kanske hemmakväll med familjen med en film. Eller en kväll på stranden med Embla och Amanda.

Rubrik torka

Varför ska det vara så svårt med rubriker? Ibland går det jätte snabbt och ibland komer jag bara inte på något. Det står helt still. Men nu ska man inte klaga. Inte på vädret i alla fall. Har gjort hela min dag bra. Mycket solande, lite badande och en tripp ner till biblan. Det blev vara en bok, men en engelsk bok. Har inte läst en engelsk bok förut så vi får se hur det går. Men ikväll så kanske det blir ett kvällsdopp och mys med kompisarna. Får se om de är taggade på det. Annars så blir det en hemma kväll med famliljen med en film tror jag. Nej nu ska jag ut igen för att sola lite mer! ^^

“When you reread a classic, you do not see more in the book than you did before, you see more in you than there was before”

Tänkte gå ner till biblioteket imorgon för att se om dem har några bra böcker. Det var ett tag sen man läste någon bok, men på senaste tiden har jag blivit riktigt sugen på att läsa en bra bok. Några tips? Gärna ugdomsböcker. Så morgondagens planer blir att troligtvis ta en promenad ner till biblioteket för att se om det finns några fynd. Om man har tur.


We Heart It ↑

Vänt på dygnet totalt...

Känner att jag har vänt på dygnet totalt. Så jag får väl börja gå och lägga mig tidigare. Istället för att vara uppe till tre. Kanske inte en sån bra ideé. Men imorgon blir det solande, solande och yttligare mer solande. Ska kanske bada lite om jag har lust och tid. För känner att jag måste arbete på min bränna. Är mycket blekare än vad jag brukar vara så här dags på året. Får se om jag kanske åker ner  till hamnen på kvällen för att fota lite. Får se om de blir några bra bilder. Hoppas det! Men nu somnar jag snart. Ingen bra ideé att blogga liggandes i sängen på natten. Så godnatt ^^

RSS 2.0