Sega Söndag

Jag håller äntligen på att bli frisk. Bara förskyld nu så det blir skolan som gäller imorgon. Har ett matteprov som måste göras och sen ett spanska prov på fredag. Så det blir pluggande som planeras in i veckan. Men idag har vi varit och köpt lite hundsaker till en hund som heter fille som vi ska hämta på lördag. Så det ska bli jätte kul med en hund, har alltid velat haft en hund men vi har aldrig skaffat en men nu så. Det är en långhårig Vorsteh som heter Fille och är en jakthund, så pappa ska ha honom när han är ute och jagar.
Bilder får ni se sen när vi får han!! Men vi hade lite gäster igår i trädgården. Rådjur. Så fick snabbt ta fram kameran och ta lite bilder innan dem stack iväg. Dom var så gulliga!! ♥ Här är en av bilderna.
Sjukling

Har blivit magsjuk. Absolut inge kul. Dessutom så har jag sjukt ont i magen så hur jag än ligger i sängen så gör det ont. Så har legat i sägen hela dan och försökte mig till att äta pasta med kyckling och det gick bra. Jag har varit så hungrig men har inte kunnat äta nått för magen bråkar. Men var hemma igår och kommer säkert vara hemma imorgon också. Så får hoppas att jag blir frisk snart. Men nu ska jag försöka sova.

Vill ha sommar och vara brun!!


I'm Back

Ja ni ser ju rubriken. Nu är man tillbaks. Känner att jag måste aktivera mig lite mer i bloggen. Även fast en ny design inte har gjorts. Har lite ideér men det är ju så svårt, så ta mig hjälp av papsen och fixa en ny. Så det kommer så småningom.

Som alla vet är det Alla Hjärtans dag idag! Tycker det är ungefär samma sak som ilken dag annars, om man nu inte har en pojkvän eller flickvän, för då blir ju allt så puttinuttit och gulligt. Men annars så är det som vilken dag som helst. Så jag har inte hittat på nått speciellt idag, shoppade lite men det är ju ingen nyhet. Känner att jag är väldigt duktig som fortfarande har över 600 kronor när det är två veckor kvar tills mina pengar kommer. Annars brukar dem vara borta just nu och jag har typ 50 kr att spara så jag inte blir helt pank. Men nu är jag extra duktig.

Men det var nog allt jag ville säga just nu. Ska nog inte fortsätta så att det blir ett jätte lång inlägg. Ha det bra, pussgurka ♥

RSS 2.0