Lillkusinen Isabell...



Har firat morsdag hos kusinerna och då fick jag träffa lillkusinen Isabell! Jätte gullig var hon, fast hon sov mycket. Riktigt mycket. Men sen blev det brännboll spelande med lillsyrrans gymnastik grupp och sen blev det grillning med familjen. Så det har varit en super mysig dag.

Imorgon: Då är det idrottsdag med skolan, så det blir av mot hemmesta. Sen efter det så blir det direkt hem för att fixa naglar. Ska bli roligt för nu får jag riktiga akryl naglar och inte gele naglar. Så det ska bli kul!

Fredag: 29/5

Goddagens! Har ju som sagt varit i stan med Evelina nästan 4 gånger i rad. Så det blev en vit och en rosa bh, myshorts, svarta vanliga shorts, ett linne och en klänning. Men linner får ni se lite längre ner. Men funderar på om jag ska ha klänningen på avslutningen, men det beror på om jag inte hittar något bättre, som jag tror jag redan har gjort. Lite komplicerat där men det får ni leva med. Men har försökt att städa mitt rum, men jag kom bara halvvägs. Det slutade med att jag hamnade vid datorn och tog lite outfits bilder som jag nu ska försöka att visa här på bloggen. Men i början kankse det inte kommer upp så ofta, men tror det löser sig efter ett tag. Men det här hade jag på mig idag.



Jeans - Ginatricot Linne - Hm

The City



Evelina! :D

Ännu en eftermiddag som spenderades i stan. Har vart där nu fyra dagar i rad. Det e ju roligt! Men shoppade lite, åt jordgubbar och hade allmänt roligt med Evelina. Som ni ser på bilden så fick hon en väldigt missbildad gubbe. Väldigt roligt at the moment. Meen funderade på att åka till Ormingefestivalen men det fick bli en myskväll med familjen. Så nu har man ätit potatissallad med kyckling. Mums! Sen blir det väl en film och ännu mer bloggande.

Lite ändringar...



...när det gälller designen. Har ändrat bredden på den och är äntligen nöjd med den. Oftast så har jag en design i kanske en vecka och sen så gör jag en ny och byter. Sen kan det där hålla på ett tag, men nu kommer jag ha den här länge. Kanske ändrar lite småsaker. Men inget drastiskt.

Summer Outfits!



Pics: Posh24
Har hittat dessa underbara outfits på Posh24. Bara älskar dem. Dem är så sommriga och så slappa men ändå skit snyggt. Love jeansvästen Brooke Vincent har på sig. Tror jag ska skaffa mig en liknande!

“This is always a great time of year, the summer months.”

Tumblrl27r34bplm1qa6kwp_large

Längtar verkligen tills det verkligen blir sommar. Sena varma nätter. Jordgubbar. Grilla. Sola och Bada.
Ahhh, gud va skönt det kommer bli. Om en vecka så är det bal. Om två veckor så är man inte längre 9:or. Då är man blivande ettor på gymnasiet! Härligt Härligt!

Black N' White

Wihuu! Härligt väder, ledig ifrån skolan, nästan inga läxor. Allt blir bara bättre och bättre. Spenderade dagen inne i stan för lite shopping nu när man har fått pengar. Blev lite sommar kläder och kanske en avslutningsklänning. Får se om jag hittar något bättre. Men skulle ju leta efter en bikini men det finns inga snygga. Vart finns alla snygga bikinisar? Har letat nästan överrallt. Finns nästan inga snygga eller så är det fel modell. Men har en helsvart bikini som jag kan använde till jag har hittat en till. Bilder kommer upp antingen senare ikväll eller imorgon. :)

Imorgon: Först så blir det skolan som vanligt. Sen så måste jag plugga teknik. Har inlämmning på fredag. Sen funderar jag på att sola lite, så att man ser fräsch ut inför balen. :)





HAHAHA!!!


Dagens inköp!

Har varit i stan för lite balklännings letande med min kompis Ewee. Blev väldigt roligt, och hon hittade tillslut sin klänning. Den var jätte fin! Sen köpte vi lite andra grejer också, men det kommer längre ner i inlägget.
För att göra denna dag ännu bättre så har det varit perfekt väder. Inte för varmt och inte för kallt och solen sken som bara den. Perfekt väder för lite shopping. Sen blev det premiär för i år. Åt mina första jordgubbar som verkligen var jätte goda. Extra saftiga stod det på skylten! Så klart man väljer dem då!

 

Och nu kommer vi till shoppingen! Det blev inte så mycket för mig den här gången. Bara lite nödvändiga saker som man alltid behöver!




Waiting...


Har tydligen en trasig hårddisk, så jag behövde kopiera över alla mina bilder. Det var väldigt många bilder, sen min senast kopiering av mina bilder. Men vi hoppas att det kommer gå bra med min hårddisk. Stackars den! Men det var ett tag sen jag tog bilden, så nu har den kommit halvvägs, så hoppas den blir klar innan jag bestämmer mig för att sova. Min tidsfördriv tills dess blir att städa mitt rum. Var ett tag sen jag gjorde de, pågrund av att jag har varit sjuk i en hel vecka och precis innan det så var jag på Cup.

Imorgon: Så blir det iväg till skolan. Känns lite konstigt att inte ha träffat alla kompisar på en hel vecka. På shemat så finns det ett So prov och sen en idrott lektion ute, så förhoppningsvis så kommer det inte regna. Men om det verkligen spö regnar så kan man ju alltid vara inne. Sen blir det av mot stan för att leta efter balklänning åt Ewee. Spännande!

Äkta sommar!

Nu försvann solen och det blev äkta sommarväder. Regn. Gråa moln. Åska och dunder. Det är äkta svenskt väder. Men jag gillar det. Det är ingen svensk sommar utan lite stormar och regniga dagar. And by the way, det är det perfekta vädret för att fota. Man får massor med vattendroppar som vi gillar.


My Favorite Quotes


Det här har blivit mina favorit citat ifrån en hemsida som heter Famous Quotes. Det finns massor med härliga citat där, så tänkte visa mina favoriter. Har ett till men det såg för roligt ut att ha massor med korta och sen i slutet ett jätte långt. Men det får komma i ett annat inlägg. Och det är mitt favorit citat hittils. Enjoy!


"Laugh as much as you breathe and love as long as you live"

Guuud! Vilket väder vi har. Alldeles perfekt en fredagsdag. Soligt, varmt och det är helg. Perfekt.
Tänkte kanske åka in till staden för att köpa ett par skor till balen i i helgen, om jag nu blir frisk.
Men var ute här om kvällen när mamma vattnade alla blommor och fotade "dagg" på lite blad. Så här kommer dom







Men nu ska jag iväg för att hämta läxor på skolan, ses sen :P



Testar att mobilblogga :P verkar funka väl...

Testar att mobilblogga :P verkar funka väldigt bra!


En liten favorit! :D

Fotade Embla och Evelina för ett tag sen och den här blev min absoluta favorit. Längtar tills nästa fotografering. Men måste ha lite tips om platser som är fina att fota på. Men får väl leta runt bland forum och trådar. 



Canon EOS 1000D + Sigma 8-55mm f/3.5


Det har varit en ganska hektiskt dag idag. Skulle prova ut lite balfrisyrer idag med en kompis till familjen, sen skulle jag baka en kaka enligt pappa, städa lite i mitt rum eller snarare städa vad jag orkade. Ja det blev lite jobbigt med allt men det flöt på. Det slutade med att alla kläder hamnade i sängen? vet inte varför men det bara blev så. Skulle ha bakat en sockerkaka men hade bara två ägg. Så precis innan pappa ska komma hem så kommer jag på att jag kan baka en kladdkaka som bara behöver två ägg. Sen när man ska ställa in kakan in ugnen så stängs elen av. Det hade gått en "propp" enligt mig. Men det slutade med att jag ringde mamma och pappa 40 gånger och sen var det bara en liten knapp hade åkt ner. :P

Sjukling...

Har inte kunnat blogg på ett tag för har varit på cup i Falun. Och sen när man ska åka hem så blir man sjuk. Det är alltid så när det är något viktigt och alla andra är sjuka. Då "väntar" typ förskylningen eller vad det nu är, så man blir sjuk direkt efter det viktiga. Hel skumt!!

Men ska börja blogga mer nu, för känner mig lite bättre men inte helt frisk.

Falun here we come!

Ska åka med innebandy laget till falun nu, så det kommer bli en bloggpaus på 4 dagar, men det klarar ni. Sen kommer det bilder och mycket mer om cupen. Önska oss lycka till!
Chao

“love to travel, but hate to leave"

Ska tag i det här packandet nu. Måste ju bli av. Så har en liten packlista som jag ska följa. Men det blir en pytteliten rullväska som är lätt att ha + min sportbag. Men funderar på om jag ska ta med mig min kamera. Det skulle vara jätte kul att ha med mig den, men vet inte. Men får rådfråga pappsen sen om hur jag gör. Men nu har jag min lilla lista att följa så nu tar det slut här! :D

Fullt upp...

Har haft fullt upp hela dagen. Först skolan, sen barnpassning och sen handlande. Snart blir det ett snabbt möte innan träningen. Och innan det ska jag försöka att få i mig något att äta, om jag nu hinner. Men sen har jag några spanska artiklar att skriva, men jag har glömt böckerna i skolan. Så får väl ta med mig min dator imorgon och skriva.

Imorgon blir det skolan och sen kanske skriva med sandra och amanda på våran tidning om jag hinner. Annars så får det bli på måndag. För är ju borta hela helgen i Falun! :D
Men har precis kommit hem ifrån handlandet, lyssnar på The Voice och ska byta om till tränings kläder. Sen efter träningen så blir det snabbt in i duschen, in med träningskläderna i tvättmaskinen, snabbt in i dushen, börja packa och sen så blir det lite skrivande på artiklarna. Men har inget skriv program på min bärbara förutom det där man får med i tillbehören som typ suger. Men får se vad jag hittar på.

Vad ska man göra åt det här???

Men nu har jag lita panik här. Insåg just att jag inte kan ha några normala frisyrer med mitt hår. Ser alldeles för stört ut enligt min åsikt. Så vad ska man göra? Jag har raklugg, tjockt hår som blir vågigt. Jag plattar mitt hår för att det ska bli normalt. Hur ska jag göra för att få en bra frisyr? Har kollar runt lite bland olika bloggar, men ingen har ju tips för de som har lugg. Känner att just nu vill jag bara klippa av min lugg och börja om från början, men en lång snedbena. Vad ska jag göra?!



Jag med ganska normalt hår...

20:00

Nu har man kommit hem ifrån föreställning och hunnit äta middag. Det blev hamburgare. Väldigt nyttig man har varit idag. Skolans pizza till lunch och sen hamburgare till middag. Känner att jag måste börja ät nyttigare. Typ halva tallriken med sallad och resten av tallriken med maten. Så nu har jag bestämt mig. Jag ska bli nyttigare. Och kanske till och med börja springa för att få upp konditionen ännu mer.

Imorgon så är det tisdag. En väldigt skön tisdag. Det blir det vanliga. Idrott, bild där jag illustrerar en fotograf, slappa lektioner, slöjd, barnvakt åt kusinen min och sen iväg för möte inför Falun och sen träning direkt efter det. Ska bli så kul. Hoppas bara det e fint väder, så man kan ha något annat än jeans och tjocktröja på sig!

Yet another one...



Canon EOS 1000D + Sigma 8-55mm f/3.5
+ Close up filter 1+, 2+, 4+, macro filter
@ 1/80, ISO 200, f/7,1

Här kommer ännu en favorit ifrån söndags. Tror jag ska åka till det där trädet och fota mer, fast det var på ett litet oväntat ställe trädet stod på. Precis vid en väg vid Nacka Forum. Men vad ska man göra?

Snart så ska jag knalla ner till mammas dagis för att fota lillasyrran som uppträder. Måste bara fixa mig iordning klart. Sen ska jag se på 45 nummer tror jag och sen så är det hennes tur. Kul sätt att spendera sin nästan ända lediga eftermiddag. Skulle behövt packa, men får ta det imorgon.
Sandra sa det roligaste idag alltså.
"Jag har en väldigt vig näsa."
HAHAHAHA

“Flowers are the sweetest things God ever made and forgot to put a soul into.”



Det blev några
bilder på några blommor idag. Så här ovanför är mina favoriter.

Imorgon så blir det skolan, sen hem och fixa med kameran och sen till min lillasysters uppträdande på hennes skola för att fotografera. Sen blir det väl hem och plugga lite so. Sen måste jag packa inför Falun. Ska nämligen dit med laget för att spela en cup. Längtar! Men sen blir det nog ett varmt bad med ansiktsmask och hårinpackning. Mysigt.


Fotografering i Nacka Strand

Var i Nacka Strand med Embla och Evelina och tog lite porträtt. Blev ganska nöjd med resultatet. Det som var minus var att det inte var något bra väder, men resten var bra!
Så här kommer det lite bilder! Enjoy...








Portrait

Canon EOS 1000D + Sigma 18-55mm f/3.5

@ 1/125, ISO 200, f/10

Var som sagt inne i Kungsträdgården igår med Sandra och fotade dem körsbärsträden som var i full blom. Då tåg jag denna fina bilden på henne, som jag verkligen gillar. Ska senare lägga upp alla bilderna på ett minnes kort för att sedan ge det till sandra så hon får alla bilderna på henne.

Men imorgon så blir det säkert fotografering imorgon med, fast med Embla & Evelina. Ska bli roligt att fota för nu känner jag att jag har väldigt mycket inspiration och lust till det. Så tänkte mig kanske att gå till en sjö och fota.

 

 

 


Nytt bloggnamn...

... men samma ägare! Tröttnade på mitt gamla namn så jag bytte. Men tyvärr så behövde jag göra en helt ny blogg istället för att bara byt namn, därför fins det ingenting som är detsamma som den gamla bloggen för utom designen. Men tänkte att det ändå ska finnas en bild ifrån den gamla bloggen. Så här kommer ett litet kollage ifrån

Det fick bli en bild på cameras för att vill bli fotograf! ;)


RSS 2.0