Andra dagen i skolan!

En gammal favorit.

Gick hur bra som helst! Alla var lite smått nervösa inför att tvåorna och treorna skulle komma, sen var det krångel med klassrum och trötta ben som påverkade oxå, men det gick bra tillslut. Jag lovar att jag kommer ha träningsvärk snart för alla dessa trappor. Kände det igår när vi gick på rundtur med våra mentorer, som är jätte roliga. Hela benen skakade när man stod still. Var inte kul. Men man får iaf bättre kondition som är bra!
Men klassen är super kul, lite smått galna sådär men det är bara ett +
Sen gillar jag måndagarna och tisdagarna. På måndagarna har vi tre & ½ timmes FOTO lektion. Awesome! Sen på Tisdagarna har vi oxå 3 & ½ timmes Redigerings lektion. Helt underbart.

Men kom hem idag runt 3. Jätte skönt att få vila benen, men det var ju så varmt. Trodde det skulle regna men icke san icke. Solen skulle skina som bara den. Sen blev det av mot affärerna för att storhandla. Blev dessutom en kalender som är helt urgullig! Ekologisk dessutom. Massa blommor på. Sen blev det dessutom en VeckoRevyn. Ska nog göra en kopp te och krypa ner i soffan och läsa. Gud vad länge sen man drack te. Dricker typ bara te på hösten och vintern. Så det får det bli ändring på. Men ni får ha det gött! Puss och Kram

Kommentarer
Postat av: Memaa [FOTOBLOGG]

Fin bild! :)

2010-10-02 @ 20:24:12
URL: http://memaa.blogg.se/

Skriv gärna en kommentar!:

Namn:
Är du här ofta?

Din mail adress (visas inte)

Bin bloggadress:

Skriv din kommentar här:

Hoppas du kommer tillbaka och skriver flera kommentarer!
RSS 2.0